Search

Συλλυπητήρια από Κότινο και ΟΦΘΑ για τα θύματα του μοιραίου τροχαίου στην Αλεξ/πολη

Μέλος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) και ιδρυτικό μέλος του Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος ήταν η εκλιπούσα Έλσα Αθανασιάδου που μαζί με τον γιο της έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που έγινε χθες Τρίτη 3/1 στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών.

Τα συλλυπήρια τους εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους Κότινος και Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξ/πολης, ενώ καμία προπόνηση από τα τμήματα του δεύτερου δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη σε ένδειξη πένθους.

Η ανακοίνωση του Κότινου:

«Καλό ταξίδι Έλσα και Άγγελε…
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές, τα μέλη και οι φίλοι του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη και την οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό της Έλσας Αθανασιάδου και του μικρού της Άγγελου…

Η Έλσα, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας, ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και στήριζε απλόχερα, με την ψυχή της τον Σύλλογο που με τόσο αγάπη βοήθησε στο «χτίσιμό» του.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της για την απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Αντί για στεφάνι, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του παιδιού», σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων της».

Η ανακοίνωση του ΟΦΘΑ:

«Εκφράζοντας τη θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους και το Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης για τον αιφνίδιο χαμό του μέλους τους, ανακοινώνουμε ότι αύριο, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσει κανένα από τα τμήματά μας.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης».

Share it