Search

Μεταγραφική “βόμβα” για τον Άρη Αβάτου που απέκτησε τον Βασίλη Δόντσο!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Άρη Αβάτου που έκανε δικό της τον Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Δόντσο, με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Αστέρα Αμαλιάδας(ομάδα Γ’ Εθνικής).

Ο Δόντσος επιστρέφει στην ομάδα του Αβάτου έπειτα απο 3 χρόνια, με την οποία μάλιστα είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα, και μετά την παρουσία του σε ομάδα της Γερμανίας, την Ζάκυνθο στην Football League και μέχρι πρότινος τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Ξανθιώτης μέσος έρχεται να ενισχύσει τον πρωτοπόρο Άρη στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική, και αναμφίβολα αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον Κυριάκο Κετσιεμενίδη.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομαδος μας!!
Ο Βασίλης Δοντσος ανήκει πλέον στην ομάδα μας!!!!
Διακαής πόθος του προπονητή μας Κετσιεμενιδη Κυριακου και η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να γυρίσει στην ομάδα που αγωνίστηκε πριν 3 χρόνια με επιτυχία ήταν ο λόγος που σημανε την επιστροφή του!
Ο βασιλής αγωνίστηκε μετα την αποχωρήση του απο την ομάδα μας σε ομάδα του εξωτερικού,στην Ζάκυνθο (β’εθνικη) και στην Αμαλιάδα (γ’εθνικη).
Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας για την επίτευξη του στόχου της,την άνοδο στην Γ εθνική και την κατάκτηση του κυπέλου!!
Βασιλή καλώς όρισες στην ομάδα μας!!

Share it