Search

Νεκρή μία μητέρα με τον γιο της μετά από τροχαίο στον Έβρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα σήμερα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης Φερών. Σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ αυτοκινήτου και πυροσβεστικού οχήματος το οποίο και ανετράπη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, ενώ από το ύψος της Άνθειας μέχρι περίπου και τη Δέλτα τηλεόραση δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων.

Νεκροί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι μια γυναίκα που ήταν οδηγός του οχήματος και ένα παιδί, αγόρι περίπου 10 ετών, που βρίσκονταν στο όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα ήταν μητέρα και γιος ενώ η γυναίκα φέρεται να είναι γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Συγγενής των νεκρών κλήθηκε στο ΠΓΝΑ για αναγνώριση κάτι που τουλάχιστον για τη γυναίκα, όπως ανέφερε γιατρός στο alexpoli.gr είναι αρκετά δύσκολο καθώς η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, έχουν εξαφανιστεί.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις πυροσβέστες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς κυρίως λόγους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς.

Πηγή: alexpoli.gr

Share it