Search

Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά του Δήμου που τα έχουν ανάγκη τα τμήματα του Αρίων Ξάνθης

Σε μια ιδιαίτερα όμορφη κίνηση προχώρησαν οι νεαροί αθλητές των τμημάτων μπάσκετ και μπάντμιντον του Αρίων Ξάνθης, που παρέδωσαν στον σύλλογο “Κατασκηνωτών’ Ξάνθη είδη ένδυσης, παιχνίδια και σχολικά είδη για παιδιά του Δήμου Ξάνθης που τα έχουν ανάγκη

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η ανταπόκριση των αθλητών του Αρίωνα στο κάλεσμα των Κατασκηνωτών Ξάνθης, για τη συγκέντρωση ειδών ένδυσης, παιχνιδιών & σχολικών ειδών για παιδιά του Δήμου που τα έχουν ανάγκη, ήταν πρωτόγνωρη.

Στη δράση έλαβαν μέρος με μεγάλη συμμετοχή τόσο το τμήμα Basketball όσο και αυτό του Badminton, συγκεντρώνοντας στους χώρους των προπονήσεων, δεκάδες σακούλες από είδη που κάποιες οικογένειες του Δήμου μας τα είχαν ανάγκη.

Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής δεν έχει να κάνει μόνο με την ποσότητα των ειδών που συγκεντρώθηκαν κι το γεγονός ότι ένα ολόκληρο φορτηγάκι γέμισε από τις προσφορές όλων, αλλά από το ότι οι μικροί αθλητές συνειδητοποίησαν την μεγάλη χαρά που προσέφεραν σε άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε τους Κατασκηνωτές Ξάνθης για την προσπάθεια που καταβάλλουν αδιάκοπα ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής κάποιων συμπολιτών μας. Ο Αρίων Ξάνθης θα είναι συμπαραστάτης κι κάθε φορά που θα χρειάζεται θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε σχετική δράση.

arion-kataskinotes-3arion-kataskinotes-2

Share it