Search

Απο την ομάδα Νέων της Ξάνθης 9 χρόνια αργότερα συνεχίζει στην Primera Division!

Στην Primera Division και την Λεγανιές θα συνεχίσει μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι ο Δραμινός αμυντικός Δημήτρης Σιόβας που λίγο πριν φύγει το 2016 παρουσιάστηκε απο τη νέα του ομάδα. Ο Σιόβας που τέτοιο μήνα περίπου το 2008 αποχαιρετούσε την ομάδα Νέων της Ξάνθης, απ’ όπου και η κεντρική φωτογραφία ενώ βλέπει τον πολύ καλό του φίλο Γιάννη Αποστολίδη(προπονητής της Θαλασσιάς σήμερα) να διώχνει την μπάλα.

Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος θα αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Primera Division, κατά την παρουσίαση του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο τεχνικός διεθυντής της μαδριλένικης ομάδας εξήρε την παρουσία του Έλληνα αμυντικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Θα μας βοηθήσει με την εμπειρία που διαθέτει τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και στην Εθνική Ομάδα. Νομίζω ότι η ποιότητά του θα ταιριάξει στην ομάδα».

Θυμίζουμε πως ο Δραμινός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης οπού αγωνίστηκε για ενάμισι χρόνο στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, προτού το καλοκαίρι του 2008 και αφού δεν έγινε επαγγελματίας απο τους Θρακιώτες επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, και ενώ ήταν για έξι μήνες ελεύθερος. Σε εκείνη την εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων που βλέπετε και στην ομαδική φωτογραφία οπού ο διεθνής Έλληνας αμυντικός διακρίνεται στην γωνία δεξιά όρθιος βλέπετε ακόμη απο τα αριστερά προς τα δεξιά στους όρθιους τους Γιάννη Γιαντσέλη, Βούλγαρη, Μανώλη Μπέρτο, Γιάννη Αποστολίδη, Βασίλη Γαλάνη. Ενώ κάτω απο τα αριστερά προς τα δεξιά διακρίνουμε τους Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, Τάσο Δεσύλλα, Μάκη Μπαξεβανίδη, Μπάμπη Προβατίδη και Παντελή Ριζογιάννη

 

Share it