Search

Παρουσία εκλεκτών καλεσμένων με τέσσερις βραβεύσεις ο ετήσιος χορός του Άρη Αβάτου(+photos)

Με την παρουσία σχεδόν 400 καλεσμένων, και με έντονη παρουσία αθλητικών παραγόντων πολλών ομάδων διεξήχθη στο κέντρο “Διογένης” ο ετήσιος χορός του πρωτοπόρου της Α1 κατηγορίας, Άρη Αβάτου.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν δύο Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μακριά απο την Ξάνθη, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Βασίλης Τοροσίδης και ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Μανώλης Μπέρτος. Όπως επίσης και πολλοί εκπρόσωποι ομάδων όπως οι Ορφέας Ξάνθης, Ηρακλής Ζυγού, Αστέρας Μαγικού, Βιστωνίδα, Άρης Πετεινού, Άτλας Σελίνου, Μέλισσα, Ορφέας Ν. Αμισσού, Απόλλων Διομήδειας αλλά και η ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας ο Κεραυνός Πέρνης, ενώ στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο γυμναστής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ηλίας Καραλίδης. Όπως και πολλοί φίλοι της ομάδας αλλά και φυσικά, γυναίκες, παιδιά και φίλοι των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Αβάτου

Το παρών φυσικά έδωσε και η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη, να συνοδεύεται απο τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα, τον Αντριπρόεδρο Χρύσανθο Ζουρνατζίδη αλλά και τους Μπάμπη Κυρλίδη και Σταυρούλα Ελευθεράκη που δουλεύουν διαρκώς για να πηγαίνουν όλα ρολόι στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Αρχηγός του Αβάτου, Γιάννη Μπόσβελης, που αφού παρουσίασε την ιστορία του συλλόγου μίλησε και για τους στόχους της ομάδας αλλά και το μεγάλο όνειρο όλων την παρουσία του Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Εν συνεχεία ακολούθησαν οι τέσσερις βραβεύσεις που περιελάμβανε το μενού της γιορτής του Άρη Αβάτου.

Τιμήθηκε για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο τόσο ως παλιός πρόεδρος όσο και ως παράγοντας του συλλόγου τα επόμενα χρόνια, ο Χρήστος Καραμπάσης που παρέλαβε την πλακέτα του απο τα χέρια του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη. Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής ο Νίκος Κριεζής, την βράβευσε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και του Ολυμπιακού παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Άρη Αβάτου Γιάννης Κοτόπουλος.

Εν συνεχεία ακολούθησε η βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντουμπάν Τουράν για την αξιοζήλευτη παρουσία του και το ήθος του, τόσο κατά την παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας οπού δίνει συνεχώς το παρών, την βράβευση στον συμπαίκτη του έκανε ο εκ των αρχηγών της ομάδας και αδερφικός φίλος του Ντουμπάν ο Σουκρήογλου Σουκρή.

Ενώ τέλος το εκπληκτικό τέρμα που είχε πετύχει ο Βασίλης Κουτσούμπας στη μεγάλη νίκη του Αβάτου μέσα στην Θαλασσιά εκλέχτηκε απο τους παρευρισκομένους ως το καλύτερο γκολ του 2016 για την ομάδα του Άρη Αβάτου. Την βράβευση έκανε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και εκ των αρχηγών του συλλόγου, Πάρης Κοτόπουλος.

Ακολούθησε πολύ τραγούδι, φαγητό, ποτό και καλή διάθεση απο όλους τους παρευρισκομένους με άπαντες στην ομάδα του Αβάτου να εύχονται τη νέα χρονιά στον ετήσιο χορό της ομάδας να έχει συνδυαστεί και με την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Share it