Search

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια του Crossfit Κατερίνα Βαρελά!

Σταθερά στις κορυφαίες αθλήτριες Crossfit στην Ευρώπη, παραμένει η Ξανθιώτισσα γυμνάστρια και προπονήτρια Κατερίνα Βαρελά. Εξάλλου και μέσα στο 2016 η Βαρελά συμμετείχε σε πολλές διοργανώσεις όπου διακρίθηκε, με πιο πρόσφατη το πανευρωπαϊκό τουρνουά Crossfit που έγινε στη Λεμεσό, όπου η ίδια κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία fitness γυναικών!

varela leukosiaΤο τουρνουά αφορούσε την “Elite” αθλητών/τριών Crossfit απ’ όλη την Ευρώπη, ενώ στην Κύπρο προκρίθηκαν οι 300 κορυφαίοι, μέσα από 3000 αθλητές που ξεκίνησαν στα προκριματικά, στην Α’ φάση της διοργάνωσης. Στους αγώνες οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στα κλασικά αθλήματα crossfit που βασίζονται σε αγωνίσματα όπως η ενόργανη γυμναστική, ο στίβος αλλά και η άρση βαρών, φτάνοντας στα όρια των δυνάμεων τους, ενθουσιάζοντας τους εκατοντάδες θεατές που παρακολουθούσαν τις δοκιμασίες.

Σε γενικές γραμμές ήταν μία άψογη διοργάνωση που ικανοποίησε τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους θεατές και προπονητές, προσελκύοντας πολύ κόσμο αλλά και πολλούς… χορηγούς μιας και για το παραπάνω διήμερο η Λεμεσός αποτέλεσε πόλο έλξης ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα/γυμναστική και προβλήθηκε ιδιαίτερα και από μέσα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Εμπρός επόμενος αγώνας για την Κατερίνα Βαρελά είναι το “Greek Throwdown” που θα γίνει στην Αθήνα το τριήμερο 19-22 Ιανουαρίου, στο οποίο η ίδια ως προπονήτρια θα καθοδηγήσει τους Ξανθιώτες αθλούμενους, μέλη του γυμναστηρίου “Cate’sCrossfit Xanthi” που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Share it