Search

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη Νίκη που επικράτησε 3-0 του Σουφλίου

Παρ’ όλο που είχε αρκετές απουσίες λόγω των αθλητριών που λείπουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Νίκη Αλεξανδρούπολης έδειξε την διαφορά δυναμικότητας απέναντι στον Έβρο Σουφλίου (τους χωρίζει άλλωστε και μια κατηγορία) και επικρατώντας 3-0 σετ εκτός έδρας προκρίθηκε στην Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ των γυναικών.

Η Νίκη προηγήθηκε με 25-15, έκανε το 2-0 με 25-18 και κλείδωσε την νίκη και την πρόκριση με 25-17 στο τρίτο σετ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι η μόνη από την Ανατ. Μακεδονία & Θράκη που συνεχίζει στην διοργάνωση. Ο Γιάννης Ανδρεάδης δεν είχε στη διάθεση του τις Καρακύκλα, Σιούγγαρη, Χαρισιάδου, Νικολαΐδου, Παρισάκη, Πρόκτερ και Μπουλιώνη, αλλά η ομάδα του Έβρου απέδειξε για άλλη μία φορά φέτος ότι έχει… βάθος πάγκου πανηγυρίζοντας εύκολα τη νίκη.

Από την άλλη το Σουφλί πάλεψε το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε και στρέφει πια αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Συνθέσεις:

Νίκη Αλεξ/πολης (Γιάννης Ανδρεάδης): Τζήλλα, Λογαρά, Καράμπαλη, Καλογεροπούλου, Παπάζογλου, Νικολάου, λ- Λυμπεροπούλου. Αλλαγές: Ζυγερίδου, Τσιακίρη

Έβρος Σουφλίου (Τάκης Τσιακμάκης): Γερουλίδου, Πρεπούδη, Δεληγιάννη, Σαρδινίδου, Παπαλιά, Κουτσούλα, λ- Κάλφα. Αλλαγές: Νινούδη, Βαλσαμίδη, Τσακαλδίμη.

Φωτογραφίες: Γιώτα Τσικάκη

Share it