Search

Από το Χουστόπετσε ξεκινά τους αγώνες του το 2017 ο Κώστας Μπανιώτης!

Ο Κώστας Μπανιώτης επέστρεψε από το Νόβι Σαντ όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και πλέον προγραμματίζει τη νέα χρονιά, με το ξεκίνημα στους αγώνες να γίνεται από το Χουστόπετσε της Τσεχίας.

Όπως αναφέρει το sportsfeed ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου έχει δεχθεί προσκλήσεις από τα κορυφαία μίτινγκ κλειστού στίβου της Ευρώπης, εκεί όπου πέρσι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με άλματα σταθερά πάνω από το 2.30μ.

Μέχρι στιγμής, η επιλογή του Μπανιώτη για να ξεκινήσει τους αγώνες του το 2017, είναι το Χουστόπετσε στις 4 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Πολωνία για να συμμετάσχει στο μίτινγκ της IAAF που γίνεται στο Τόρουν.

Όλα αυτά και ενώ ο Κομοτηναίος πρωταθλητής όπως και όλοι οι υπόλοιποι, περιμένει να βγει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση της ευρωλίγκας, προκειμένου να μπορέσει ο ΣΕΓΑΣ να βγάλει το δικό του όσον αφορά στον πανελλήνιο πρωτάθλημα και το δικό του μιτινγκ στο ΣΕΦ. Η ομοσπονδία έχει τρεις ημερομηνίες 4-5, 11-12 και 18-19) και ανάλογα με την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τοπ16 θα βγει και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ. Μόλις αυτό γίνει γνωστό θα αποφασίσουν και οι αθλητές και αθλήτριες για το πρόγραμμα τους, κάνοντας επιλογή των αγώνων που θα συμμετάσχουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπανιώτης θα αγωνιστεί στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι και θα παραμένει εκεί για μία εβδομάδα μέχρι την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (4 Μαρτίου) κλειστού στίβου, όπου και φέτος έχει υψηλούς στόχους και προσδοκίες. Να μην ξεχνάμε ότι στο παγκόσμιο του Πόρτλαντ, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν 5ος και τρίτος Ευρωπαίος πίσω από τον Ταμπέρι (Ιταλία) και τον Γκράμπαρζ (Βρετανία).

 

Share it