Search

Επίσκεψη και προσφορά στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης από την ΑΕΚ Έβρου! (photos)

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Έβρου που συμμετέχει στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και εδώ και λίγους μήνες είναι μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι παίκτες της εβρίτικης ομάδας επισκέφθηκαν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στο Αρίστεινο και τους προσέφεραν μελομακάρονα, κουραμπιέδες και προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΑΕΚ Έβρου:

«Η διοίκηση της Α.Ε.Κ. Έβρου θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της, και τους μικρούς της φίλους, που συμμετέχουν ενεργά στις ακαδημίες μας, και συνεργαζόμενες ακαδημίες της A.E.K. FC academy network , για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουμε σαν σύλλογος, στα παιδικά χωριά SOS, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, καθώς και διάφορα άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους ως διοίκηση, τέτοιες πρωτοβουλίες από τους αθλητές μας, δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι τι πρεσβεύει ο σύλλογος στον οποίον ανήκουν.

Ας ελπίσουμε να μπορέσαμε να κάνουμε τις ημέρες αυτές λίγο πιο γλυκές για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό SOS και να δώσαμε μια μικρή βοήθεια στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για να βοηθάνε τα παιδιά αυτά.

Καλές γιορτές σε όλους
Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ»

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη: 

Share it