Search

Οι δηλώσεις Βασιλακάκη, Μπουγαίδη και Γεωργιάδη μετά την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τα Τρίκαλα

Δεν είχαν όρεξη για πολλές κουβέντες τόσο ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης όσο και ο Μαυρουδής Μπουγαίδης μετά την βαριά ήττα του Πανθρακικού στα Τρίκαλα, σε αντίθεση με τον προπονητή των γηπεδούχων που δεν έκρυβε την χαρά του.

Απο τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής ξεχωρίζει ο στόχος που έθεσε ο Κομοτηναίος τεχνικός, που τόνισε πως η ομάδα του στοχεύει στην κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

Κώστας Βασιλακάκης: «Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα έχουν μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή και το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Και πράγματι αυτό έγινε, αφού νίκησαν απόλυτα δίκαια. Εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα που στόχο έχει να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα. Ακολουθούν δυο σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια και εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας».

Γιώργος Γεωργιάδης: «Είδαμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό η ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, είχαμε αγωνιστικό προσανατολισμό και φύγαμε εύκολα νικητές. Αλλά μιας και τελειώνει ο χρόνος θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό. Με εξαίρεση στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα στα υπόλοιπα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η ομάδα του ΑΟΤ ήταν ανώτερη. Αυτό σημαίνει ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι οι βαθμοί. Είχαμε πρόβλημα στα δυο παιχνίδι με Άρη και Λαμία με τους διαιτητές. Έχω χρόνια στα γήπεδα και ξέρω πότε ένα λάθος είναι ανθρώπινο και πότε όχι. Δεν θέλω να πω την άποψη μου γι’ αυτό. Εκείνο όμως που τονίζω είναι ότι μέσα από την δουλειά θα έρθουν οι βαθμοί. Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι στην λογική να προσθέσουν πράγματα στην ήδη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα και στον συνάδελφο του Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος είναι εξαιρετικός ως προπονητής και ως άνθρωπος.”

Share it