Search

Μουστακίδης: «Κανείς δεν περίμενε την μέχρι τώρα πορεία μας! Τίποτα χειροπιαστό ακόμη όσον αφορά την Εθνική Ανδρών!» Μπεκιάρης: «Δραματική η κατάσταση, οι αθλητές είναι παρατημένοι!»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο.Ορεστιάδας στο “Μ. Παρασκευόπουλος”, οι δύο προπονητές μίλησαν στο SportsAddict.gr.

Ο Σάκης Μουστακίδης για το ματς δήλωσε: «Σίγουρα είμαι ευτυχισμένος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Στόχος ήταν στην αρχή να αποφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα πλέι άουτ και αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω πως στον δεύτερο γύρο δεν θα αργήσουμε να το πετύχουμε. Εύχομαι να κάνουμε μια ανάλογη ή και καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό, αν και την πορεία μας στο πρώτο, νομίζω δεν την περίμεναν ούτε οι πλέον αισιόδοξοι».

Για την εικόνα της Ορεστιάδας, που σε τίποτα δεν θυμίζει τον άλλοτε κραταιό σύλλογο, ανέφερε: «Την Ορεστιάδα πάντα την σεβόμουν ως παίχτης. Πραγματικά λυπάμαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ελπίζω να βρει τον δρόμο της» .

Αναφορικά με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών, ο κ. Μουστακίδης δεν διέψευσε τίποτα, αλλά αρκέστηκε να αναφέρει : «Μην βιαζόμαστε! Δεν υπάρχει ακόμη τίποτα χειροπιαστό. Θα δούμε!

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης, ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Α.Ο. Ορεστιάδας δήλωσε: «Για το ματς τι να πω; Τα λέει όλα το αποτέλεσμα. Η κατάσταση στην Ορεστιάδα είναι δραματική, χαώδης. Την τελευταία βδομάδα μάλιστα υπάρχει και διοικητικό κενό. Τα παιδιά στην Ορεστιάδα είναι ήρωες πραγματικά, γιατί πέραν των άλλων κάνουν προπόνηση σε συνθήκες τραγικές, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας η θερμοκρασία βρίσκεται μονίμως κοντά στο μηδέν. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό, καθώς τα παιδιά είναι παρατημένα! Αθλητές απ’  το εξωτερικό, 20, 21 και 22 ετών είναι αφημένοι στη μοίρα τους, όπως φυσικά και τα ελληνόπουλα που στηρίζουν την ομάδα».

Σε ερώτησή μας αν σώζεται η παρτίδα φέτος για τον Α.Ο.Ο. ο κύριος Μπεκιάρης, είπε: «Η παρτίδα μπορεί να σωθεί φέτος, αν η Ορεστιάδα φέρει 2 ξένους παιχταράδες. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν του χρόνου θα αντιμετωπίσει πάλι οικονομικά προβλήματα. Νομίζω πως ναι. Η ταπεινή μου άποψη είναι πως η Ορεστιάδα δεν μπορεί να στηρίξει ομάδα στη Volley League αυτή την στιγμή».

 

Share it