Search

Έφυγαν απο την Καβάλα και ανηφορίζουν…Δράμα Λαδάκης και Παβίσεβιτς!

Μια μέρα μετά την αποδέσμευση τους απο την Καβάλα οι Αντώνης Λαδάκης και Μάρκο Παβίσεβιτς μένουν σε ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και όπως θα συνεχίσουν στην Δόξα Δράμας.

Ο 30χρονος στράικερ Μάρκο Παβίσεβιτς, που πέτυχε φέτος 8 γκολ στον όμιλο με τους «Αργοναύτες», γνωρίζει καλά τα ελληνικά δεδομένα, από την προϋπηρεσία του σε Ερμιονίδα και Αχαρναϊκό (αμφότερες Φουτμπολ Λιγκ), ενώ παλιότερα θήτευσε σε Εθνικό Άχνας, Βοζντόβατς, Ούζιτσε και Μπόρατς Τσάτσακ. Ο Σέρβος «απογειώνει» το συναγωνισμό στη γραμμή κρούσης, μετά τη φυγή των Σουάνη και Γιόνδη.

Ο Αντώνης Λαδάκης σμίγει ξανά με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, με τον οποίο συνεργάστηκαν παλιά στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 34χρονος αμυντικός χαφ, που απασχόλησε και το καλοκαίρι, θα καλύψει το κενό του Ακασού, ενώ ακόμα θήτευσε (πλην Αρκάδων και ΑΟΚ) σε Πανθρακικό, Αγροτικό Αστέρα και Λύκους.

Η τρίτη περίπτωση παίκτη της Καβάλας που ανηφορίζει στην Δράμα φαίνεται πως  είναι ο Λευτέρης Γιαλούσης, περίπτωση που ωστόσο δεν έχει κλειδώσει ακόμη σε αντίθεση με τους Λαδάκη και Παβίσεβιτς που αναμένονται απο την Τρίτη στην Δράμα. Ενώ μετά τον Παγώνη πολύ κοντά στην Δόξα φαίνεται πως βρίσκεται και ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς που θα υπογράψει στην Δόξα μόλις μείνει ελεύθερος απο την Βέροια, με τον χρηματοδότη της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρο να δείχνει με τέτοιες κινήσεις πόσο αποφασισμένος είναι η ομάδα της Δράμας να βγει κατηγορία.

Το δελτίο τύπου της απόκτησης των Λαδάκη και Παβίσεβιτς απο τους “μαυραετούς” αναφέρει:

Ο Γ.Σ.Δόξα Δράμας ανακοινώνει την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Λαδάκη και Μάρκο Παβίσεβιτς,οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον Α.Ο. Καβάλας. Θα υπογράψουν με την άφιξη τους στην Δράμα ,Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα.

Share it