Search

Βαριά ήττα απο τα Τρίκαλα των Μουμίν, Μπαϊκαρά και Σαρακατσάνο για τον Πανθρακικό στο φινάλε του 2016

Με το αριστερό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Football League ο Πανθρακικός που ηττήθηκε με 3-0 απο τα Τρίκαλα στην πόλη της Θεσσαλίας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής που ήταν και η τελευταία για το 2016. Βασικοί σε όλο το ματς αγωνίστηκαν ο Κομοτηναίος Χουσείν Μουμίν και οι πρώην “πράσινοι” Ντενίζ Μπαϊκαρά και Αχιλλέας Σαρακατσάνος αλλά και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Παντελής Ριζογιάννης.

Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρόλο που κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν καθόλου και έφτασαν με μεγάλη άνεση στο τρίποντο ενώ πέρα απο τα τρία τέρματα που πέτυχαν είχαν και χαμένο πέναλτι.

Τα Τρίκαλα από πολύ νωρίς πάτησαν περιοχή και έφτασαν σε τελικές προσπάθειες κερδίζοντας και τρία κόρνερ στο πρώτο τέταρτο, ενώ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 19′. Ο Κουσκουνάς πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε μία εξαιρετική κούρσα και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν αντίδραση και συνέχισαν να είναι σε παθητικό ρόλο. Τα Τρίκαλα έψαξαν και το δεύτερο γκολ και στο 30′ κέρδισαν πέναλτι με τον κινητικό Γιαννιτσάνη. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά ο Κουσκουνας, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά αστόχησε και ο Μουμίν.

Ο Γεωργιάδης ήθελε ένα ακόμη γκολ πριν την ανάπαυλα προκειμένου να έχει σαφές προβάδισμα η ομάδα του και τελικά αυτό ήρθε στο 44′. Από κόρνερ του Γκόλια ο Λεάντρο με κεφαλιά έκανε το 2-0 και έτσι σε μεγάλο βαθμό καθάρισε το ματς δεδομένης και της εικόνας των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ούτε πολλές φάσεις ούτε ιδιαίτερο ρυθμό, με τον Πανθρακικό να μην μπορεί να δημιουργήσει ουσιαστικές στιγμές στην εστία των Τρικάλων.  Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά και φαινόταν ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Τελικά στο 90′ οι γηπεδούχοι έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα με τον Τζάκσον να σκοράρει ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζος απο το Κιλκίς, ενώ βοηθοί του ήταν οι Γκάγκας (Λάρισας) και Δουδούμης (Φθιώτιδας), ενώ τέταρτος ο Μπλούνας (Φθιώτιδας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας (69′ Τζάκσον), Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς (76′ Δουκάκης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Ψάλτης, Μπουγαΐδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (67′ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης (55′ Μήλιος), Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης.

Photo Credit: Sportrikala.gr

Share it