Search

Με σημαντικά προβλήματα λόγω εργασίας και πυρετού αλλά με πίστη στην Καλαμαριά για το Κύπελλο ο Ορφέας Ξάνθης!

Με 19αδα και πίστη για κάτι καλό θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης(21/12) για την Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σημαντική η επιστροφή του Λάζαρου Μαυρόπουλου όμως δεν λείπουν τα προβλήματα, με τους Γιάννη Καραγκιόζη και Βασίλη Μαλαδένη να μένουν εκτός αποστολής λόγω εργασίας ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του γκολκίπερ της ομάδας Γιάννη Ρούφου που ταλαιπωρείται απο πυρετό και θα κριθεί πριν τον αγώνα η κατάσταση του. Άξια αναφοράς και η παρουσία για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Παναγιώτη Μυγγίδη.

Αναμφίβολα το έργο της ομάδας της Ξάνθης μόνο εύκολο δεν θα είναι όμως ας μην ξεχνάμε πως ο Ορφέας είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα στην Γ’ Εθνική που κέρδισε τους “Πόντιους” και μάλιστα στο σπίτι τους, και αυτό θέλει να επαναλάβει και την Τετάρτη(14:00) ώστε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Την αποστολή της ομάδας του Ορφέα αποτελούν οι: Αθανασίου, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Κωτίδης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μαυρόπουλος Γ., Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου Τ., Μπουνταγκίδης, Μυγγίδης, Ξαντινίδης, Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η ΚΕΔ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 

Share it