Search

Με εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Αίαντα αποχαιρέτησε το 2016 ο Αρίων Ξάνθης(+photos)

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση κυρίως στην άμυνα και με την συμμετοχή αρκετών παιδιών που προέρχονται απο την Ακαδημία του ο Αρίων Ξάνθης πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Αίαντα Κομοτηνής, και μπήκε δυνατά στην μάχη της τετράδας ενώ έριξε απο την κορυφή την ομάδα της Κομοτηνής.

Καίριο σημείο του αγώνα ήταν το εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο των Ξανθιωτών οπού με επι μέρους σκορ 23-6! διέλυσαν την ομάδα της Κομοτηνής και έχτισαν διαφορά 26 πόντων την οποία και διατήρησαν μέχρι το φινάλε απέναντι στον ελλιπή Αίαντα που παρατάχθηκε με σύνολο 9 παίκτες.

Κορυφαίοι για τους Ξανθιώτες οι Πλατανίτης, Αρβανιτίδης, Καλιαμπάκας και Ανδρέου ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν οι νεαροί Μπουτσακτσή και Αμοιράς. Απο την ομάδα του Αίαντα μόνοι τους πάλευαν οι Νικάκης και Κελεπούρης

Δεκάλεπτα: 16-12, 31-22(ημίχρονο), 54-28, 65-39(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Ρούκας – Μπάμπης

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Παπαδόπουλος, Αρβανιτίδης): Νυμφόπουλος  2, Θεοδωρίδης, Ανδρέου  7(1), Αμοιράς  4, Καλιαμπάκας   8(1), Αμπεριάδης  5(1), Νταβουλτζόπουλος, Μπουτσακτσή  8, Αρβανιτίδης   11, Φώτης  5, Πλατανίτης  15(1)

ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Οικονομίδης): Παχιαλάκης  2, Νικάκης  13(2), Μπορμπίδης, Λάππας  5, Ουζουνίδης  2, Ζολώτας, Κοτσαρίδης  3, Κελεπούρης  10, Οικονομίδης  4

Share it