Search

Μεγάλη μάχη στους σκόρερ στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης! Οι 22 τοπ σκόρερ που μάχονται για την πρωτιά

Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας στην Α1 κατηγορία μπήκαμε με την πραγματοποίηση της 14ης αγωνιστικής, καθώς απέμειναν μόλις 4 ακόμη για το φινάλε της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των πλέι οφ και πλέι αουτ.

Στην κορυφή των σκόρερ διατηρείται ο Γιώργος Γεωργιάδης που παρότι είχε καιρό να σκοράρει με τα 4 τέρματα που πέτυχε στα δύο τελευταία ματς πήρε ξανά κεφάλι φτάνοντας τα 16 τέρματα, δύο περισσότερα απο τον Πάρη Κοτόπουλο του Άρη Αβάτου που με το χατ-τρικ που πέτυχε το Σάββατο έφτασε τα 14 τέρματα. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Τουγκάι Χότσκα του Εχίνου Σπόρ με 12 τέρματα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Στέλιος Τουργαίδης και Γιάννης Τσάνη, Με τον Τσάνη όμως να είναι εκτός μάχης καθώς αποχώρησε απο την Βιστωνίδα και συνεχίζει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια 11αδα σκόρερ έχει ο πρωτοπόρος Άρης Αβάτου που είναι πρώτος στην σχετική λίστα, με την Ασπίδα Ξάνθης παρότι δεν έχει κάποιον στην πρώτη 20αδα των σκόρερ να είναι δεύτερη καθώς έχει 10 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Ηρακλής Ζυγού με 9 διαφορετικούς σκόρερ. Ενώ στους 8 διαφορετικούς σκόρερ είναι οι Εχίνος Σπορ, Αστέρας Μαγικού, Αναγέννηση Θαλασσιάς και Νέστος Κύρνου. Στους 7 διαφορετικούς σκόρερ είναι οι ΑΕ Ξάνθης, ΑΟ Βιστωνίδας και Άρης Πετεινού

Ξεχωριστή περίπτωση στους σκόρερ αποτελεί ο Κώστας Μπουρλόγλου που έχει σκοράρει με την φανέλα και της Ασπίδας Ξάνθης αλλά και του Άρη Πετεινού με τον οποίο αγωνίζεται τώρα.

Δείτε παρακάτω τους 22 πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος που έχουν σημειώσει τα  136 απο τα 231 τέρματα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης:

16 γκολ: Γιώργος Γεωργιάδης(Αστέρας Μαγικού)

14 γκολ: Πάρης Κοτόπουλος(Άρης Αβάτου)

12 γκολ: Τουγκάι Χότσκα(Εχίνος Σπορ)

9 γκολ: Στέλιος Τουργαίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς)

7 γκολ: Γιάννης Τσάνη (ΑΟ Βιστωνίδα)

6 γκολ: Κυριάκος Κωφφίδης(Ηρακλής Ζυγού)

5 γκολ: Χρήστος Λαζαρίδης, Δάνης Ξανθόπουλος(Άρης Αβάτου), Παναγιώτης Γιαννακούδης, Γιάννης Χριστοφορίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Νίκος Πανταζίδης(Ηρακλής Ζυγού),  Ηλίας Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Χατζηνίκος(Εχίνος Σπορ), Μπαϊράμ Βελήογλου(Νέστος Κύρνου)

4 γκολ: Αντώνης Χαριτίδης, Χίντ Ιμέρ(Άρης Αβάτου) Γιάννης Καζάκης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ραμαδάν Ταρκάν, Ρετζέπογλου Ντοβάν(ΑΕ Ξάνθης), Μουζαφέρ Μουζαφέρογλου(Νέστος Κύρνου), Ανδρέας Καντηλάφτη(Άρης Πετεινού), Κώστας Μπουρλόγλου(Ασπίδα Ξάνθης(1), Άρης Πετεινού(3) )

 

Share it