Search

Τα είχε όλα εκτός απο γκολ ο Ορφέας, που παρά τις πολλές φάσεις έμεινε στην ισοπαλία με Καμπανιακό!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στο φινάλε του 2016, με την ομάδα της Ξάνθης στην αναμέτρηση του ΑΟΞ να έχει δοκάρι και σωρεία ευκαιριών όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Καμπανιακού που δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Οι παίκτες του Ορφέα απο την αρχή του αγώνα μπήκαν πολύ δυνατά απείλησαν με κάποια σουτ για να αγγίξουν το γκολ στο 20′ με το δοκάρι του Μελισσόπουλου, αλλά και 35′ με τους αμυντικούς του Καμπανιακού να διώχνουν πάνω στην γραμμή σουτ του Ξαντινίδη.  Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω της απευθείας  κόκκινης στον Χατζόπουλο, με την συνέχεια της φάσης να φέρνει απίστευτη απόκρουση του mvp του αγώνα Κηπουρού, που διατήρησε το μηδέν και σε αυτή την φάση. Τελευταία μεγάλη φάση για τους Ξανθιώτες 7′ λεπτά πριν το τέλος με τον Λαζαρίδη απο καλή θέση να μην βρίσκει στόχο.

Πάντως παρά το 0-0 μόνο ικανοποιημένοι πρέπει να νιώθουν στον Ορφέα, με την ομάδα της Ξάνθης να προσθέτει ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση.  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Το φιλμ του αγώνα:

14′ Μόνος του έξω από τη μεγάλη περιοχή του Καμπανιακού ο Γιάννης Καραγκιόζης, ελάχιστα άουτ το σουτ που έκανε.

20′ Νέα φάση για τον Ορφέα, ο Μελισσόπουλος μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια θα σουτάρει, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και θα φύγει άουτ.

35′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα! Πλασέ του Ξαντινίδη μετά από πάσα του Χαλίλ Ιμπράμ, πάνω στη γραμμή κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί του Καμπανιακού!

69′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χατζόπουλο του Καμπανιακού για χτύπημα εκτός φάσης στον Κατρανίτσα δίνει ο διαιτητής και φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής για τον Ορφέα.

72′ Εκτελείται μετά από 3 λεπτά το φάουλ από τον Γιάννη Καραγκιόζη, μεγάλη επέμβαση από τον Κηπουρό που απέκρουσε στο «γάμα» της εστίας του!

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Λαζαρίδη να βρίσκεται μέσα στην μικρή περιοχή των αντιπάλων του και να σουτάρει λίγο άουτ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή(31′ Χαλίλ Ιμπράμ), Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης(55′ Λαζαρίδης), Καραγκιόζης Γ., Μελισσόπουλος(60′ Μουμίνογλου).

Καμπανιακός: Κηπουρός, Κασαπίδης, Λεφίδης, Σαραγιώτης, Ρακάβινας, Χατζόπουλος, Μενιγκάλι, Προβατίδης, Ασλαπάνογλου, Υψηλός, Αλμπάνης.

Share it