Search

Με ήττα εντός… προγράμματος αποχαιρέτησε το 2016 η Δόξα Προσκυνητών απο την ΑΠΕ Λαγκαδά

Με τον Πέρτσα να κατεβάζει ρολά και την ομάδα της Δόξας στο φινάλε του αγώνα να δημιουργεί 2-3 καλές στιγμές, η Δόξα Προσκυνητών αποχαιρέτησε το 2016 με ήττα με 1-0 απο την πολύ καλή ομάδα του ΑΠΕ Λαγκαδά

Το φίλμ του αγώνα:

9′ Σουτ του Ντούγκα μπλοκάρει εύκολα ο γκολκίπερ των Προσκυνητών Περτσάς.

16′ Ευκαιρία με τον Καρακατσάνη για το Λαγκαδά, μπλοκάρει το σουτ του ο Περτσάς.

32′ Δοκάρι με τον Καρακατσάνη για τον Λαγκαδά.

36′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Παυλίδη για το Λαγκαδά, αποκρούει ο Περτσάς που κάνει για άλλη μία φορά εξαιρετικό παιχνίδι.

39′ Παρόμοια φάση με την προηγούμενη στη Θεσ/νίκη, πάλι ο Περτσάς λέει «όχι» στον Παυλίδη! Στο επόμενο λεπτό ωραίος συνδυασμός του Πολύζου με τον Καρακατσάνη, ο δεύτερος βγαίνει τετ α τετ με τον Περτσά ο οποίος σώζει για ακόμη μία φορά τους Προσκυνητές κρατώντας το μηδέν!

45′ Νέα απόκρουση του Περτσά σε σουτ του Καρακατσάνη

53′ Πρώτη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι για τους Προσκυνητές. Από γύρισμα του Κελεσίδη, ο Εμρέ με τακουνάκι στέλνει τη μπάλα πάνω στο Ρίζο.

59′ Κεφαλιά του Πολύζου, μπλοκάρει ο πορτιέρο των Κομοτηναίων.

67′ Γκολ για τον Λαγκαδά και 1-0 κόντρα στη Δόξα Προσκυνητών. Σκόρερ ο Παναγιωτούδης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, ο Περτσάς αυτή τη φορά δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

77′ Σπουδαία απόκρουση του Περτσά σε σουτ του Ντούγκα

82′ Ευκαιρία για τους Προσκυνητές. Ο Δραγανίδης σεντράρει από φάουλ, ο Κίτσος παίρνει την κεφαλιά και ο Ρίζος διώχνει στη γωνία του σε κόρνερ!

84′ Φάση για τη Δόξα Προσκυνητών. Ο Γιαννακιτσίδης προλαβαίνει τη μπάλα πριν βγει άουτ την βγάζει μέσα στην περιοχή και ο Κλης για λίγο δεν μπορεί να τη βρει για να τη στείλει στα δίχτυα.

88′ Ο Περτσάς σε μία από τις πολλές επεμβάσεις του σήμερα αποκρούει το σουτ του Ντούγκα στο τετ α τετ.

92′ Καλή εκτέλεση φάουλ από πλευράς Προσκυνητών με τον Μόσχο, λίγο άουτ η μπάλα

ΑΠΕ Λαγκαδά: Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρακατσάνης, Παυλίδης(58′ Κρυστάλλης), Πολύζος, Αχαλινόπουλος(81′ Κοντέων).

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λειβαδιώτης(68′ Ιωαννίδης), Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Σερίφης(56′ Γιαννακιτσίδης), Κλης, Δημητριάδης(85′ Μανδύλας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it