Search

Βασίλισσες όνομα και πράγμα και νίκη κόντρα στην Προοδευτική Περάματος

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχαν οι Βασίλισσες της Θράκης που στο τελευταίο παιχνίδι του 2016 κατάφεραν να κερδίσουν την πολύ καλή ομάδα της Προοδευτικής Περάματος χάρις σε τέρμα της Κατερίνας Λισγάρα στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της και στο 15′ πήρε το προβάδισμα όταν η Λισγάρα κέρδισε τις κόντρες, διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για χέρι, βγήκε μόνη απέναντι στην Υφαντή και με υποδειγματικό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ξάνθης. Μετά το γκολ της Ξανθιώτικης ομάδας οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όμως Παρσόνογλου και το εξαιρετικό στήσιμο της Ξανθιώτικης ομάδας κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία των γηπεδούχων μέχρι το φινάλε και έτσι οι Βασίλισσες να φτάνουν σε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που για πολλούς είναι μαζί με τα Τρίκαλα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Πέρα απο τη νίκη, που έχει μεγάλη αξία τόσο απο βαθμολογικής πλευράς όσο και απο ψυχολογικής, για την ομάδα της Ξάνθης αξίζει να αναφέρουμε πως αγωνίστηκε και η Ξανθούλα Αρβανιτίδου, που λόγω σπουδών δεν μπορούσε να βρίσκεται στα προηγούμενα παιχνίδια και να βοηθήσει την ομάδα της, όμως η επιστροφή της λόγω γιορτών έδωσε στην ομάδα της Ξάνθης την δυνατότητα να έχει το πολύ δυνατό δίδυμο των Αρβανιτίδου – Παπαδοπούλου στο κέντρο της άμυνας που καθάρισαν όλες τις φάσεις τόσο χαμηλά όσο και ψηλά.

Τον τίτλο του mvp ουσιαστικά τον δικαιούται όλη η ομάδα της Ξάνθης που και μαχητικότητα είχαν στο παιχνίδι τους και τρομερή συγκέντρωση στα πλάνα του προπονητή της ομάδας. Ωστόσο αν έπρεπε να πάει σε κάποιον συγκεκριμένα αναμφίβολα θα πήγαινε στην Κατερίνα Λισγάρα που πέρα απο το “χρυσό” γκολ που πέτυχε είχε και σημαντική συμβολή με το ασταμάτητο τρέξιμο της και την πίεση στης αμυντικούς της Προοδευτικής που δεν ανέβαιναν για να μην τις αφήσουν χώρο, και έτσι η ομάδα της Προοδευτικής δεν μπορούσε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στις επιθέσεις της.

Επόμενο παιχνίδι για τις Βασίλισσες είναι προγραμματισμένο στις 8 Ιανουαρίου κόντρα στην Ροδόπη ’87 στην Κομοτηνή.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσονόγλου, Χατζηαντωνίου, Αρβανιτίδου,  Παπαδοπούλου, Κατσαρού, Παπαϊωάννου, Ναλμπαντή, Μετοικίδου(62′ Μπουντρί, 76′ Ευθυμιάδου), Λισγάρα, Βλάχου, Μαυρομάτη(89′ Πόρναλη)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Υφαντή, Νικοπούλου, Λεντή, Πελεκούδα, Στούρου, Γιαννούλα, Ντόκου, Παπαδημητρίου, Ασλανίδου(46′ Σαμουηλίδου), Ράπτη, Μήττα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ 2016

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Share it