Search

Στους επίλεκτους για το 33ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» ο Περρής!

Στο Καρπενήσι Ευρυτανίας θα διεξαχθεί το 33ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» το διάστημα 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2016. Το τουρνουά διοργανώνεται από  την Ε.Ο.Κ.,  την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Καρπενησίου, την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης και την ΕΣΚΑΣΕ.

Επικεφαλής Προπονητής είναι ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Παίδων, κ. Κώστας Πολίτης. Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές που θα συμμετέχουν είναι οι κ.κ. Γιώργος Δήμος,  Θεόδωρος Αστεριάδης και Χρήστος Σγουρίτσας. Οι Περιφερειακοί προπονητές που θα συμμετέχουν είναι οι κ.κ. Γιώργος Καλαϊτζής, (ΕΣΚΑ), Αθανάσιος Ράμμος, (ΕΣΚΑΝΑ) και Ιωάννης Μπιτζάνης (ΕΚΑΣΘ). Επίσης θα συμμετέχει και μία ομάδα επίλεκτων της πόλης του  Καρπενησίου.

Μοναδικός εκπρόσωπος της Θράκης θα είναι ο Κομοτηναίος Ανδρέας Περρής που αγωνίζεται στην Δόξα Ελπίδας Ευόσμου της ΕΚΑΣΘ. Απο Καβάλα και Δράμα είναι τα τρία παιδιά που επελέγησαν απο την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι Περιφερειακοί προπονητές σε συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές επέλεξαν τους παρακάτω αθλητές που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά:

Share it