Search

Με νέο διοικητικό ηγέτη υποδέχεται τους Προσκυνητές η ΑΠΕ Λαγκαδά, φήμες και για Ρέμο!

Έτοιμος να λυθεί δείχνει ο… γρίφος στα διοικητικά της ΑΠΕ Λαγκαδά, αφού ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Θόδωρος Γραμματικόπουλος, πρώην πρόεδρος στον Άγιο Γεώργιο Ν. Κρήνης, μπαίνει μπροστά, πιθανότατα ως πρόεδρος, ενώ ο Αντώνης Ρέμος διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη!

Ο Γραμματικόπουλος μάλιστα μίλησε ήδη στους παίκτες των «κυανόλευκων», τονίζοντας ότι θα τους παρουσιάσει άμεσα δυο συνεργάτες του, ενώ την Πέμπτη αναμένεται έχει καθοριστική επαφή με την Δημοτική Αρχή Λαγκαδά.

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, με διοικητική εμπλοκή στον Άγιο Γεώργιο Κρήνης πριν λίγα χρόνια, αναμένεται να αναλάβει την προεδρία, ενώ φέρεται να διεμήνυσε στους παίκτες ότι εξωτερικός υποστηρικτής της κίνησης είναι ο γνωστός Λαγκαδιανός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος (καλοί φίλοι οι δυο τους), που ουσιαστικά αναμειγνύεται ξανά στο ποδόσφαιρο, μετά την παλιότερη θητεία του στον Ηρακλή.

Βεβαίως, ο Αντώνης Ρέμος διαψεύδει ότι θα έχει οποιοδήποτε ρόλο και ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι… έταξε ένα τραπέζι σε περίπτωση ανόδου!

Ο Θόδωρος Γραμματικόπουλος είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, διατηρεί σουίτα στην Τούμπα και είναι κουμπάρος του Βασίλη Γκαγκάτση! Τις επαφές από τη διοίκηση της ΑΠΕΛ «έτρεξαν» κυρίως οι Κογκαλίδης και Φυλάκης και βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων.

Στα αγωνιστικά, ο Αλέξανδρος Κατικαρίδης για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Νέστορα Στεφανίδη (κίνδυνος ποινής 2 ή 3 αγωνιστικών), αμφίβολος είναι ο Παντελής Κρυστάλλης (προσαγωγό) και αν λείψει ο τελευταίος στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο νεαρός Γιώργος Παυλίδης.

Πηγή: Arenafm.gr

Share it