Search

Ικανοποίηση Λουτσέσκου για την εικόνα της Ξάνθης και…καμπανάκι ενόψει της διακοπής!

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη λήξη του αγώνα στην Βέροια και την συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Και πως να μην το κάνει άλλωστε με τους παίκτες του να ακολουθούν κατά γράμμα την τακτική προσέγγιση του αγώνα και να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο με ακόμη μια σπουδαία νίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι ήδη σκέφτεται το ματς με τον Ηρακλή, ενώ ευχήθηκε οι παίκτες του να επιστρέψουν με την ίδια φρεσκάδα και ταπεινότητα και μετά τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων

“Κάναμε καλή αξιολόγηση του ματς, είχαμε καλή νοοτροπία και συγκέντρωση. Προσπαθήσαμε να έχουμε συνοχή και ηρεμία, υπομονή να πιέσουμε το ματς προς την πλευρά της Βέροιας. Μια φανταστική εκτέλεση του Ντε Λούκας και μια εκπληκτική κεφαλιά του Λισγάρα άνοιξαν το ματς.

Από εκεί και πέρα κερδίσαμε αυτοπεποίθηση χωρίς να ρισκάρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια επιτέθηκε κι άφησε κενά. Αυτά τα κενά, εκμεταλλευτήκαμε. Πρέπει να σημειώσω για τους ποδοσφαιριστές μου, τη θέλησή τους να οργανωθούμε όταν χάναμε την μπάλα. Βάλαμε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλα.

Το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε φρέσκοι μετά τη διακοπή με την ίδια θέληση, συγκέντρωση και ταπεινότητα. Σκέφτομαι ήδη το ματς με τον Ηρακλή (σ.σ επόμενη αναμέτρηση), στο ποδόσφαιρο εάν χάσεις την αυτοσυγκέντρωση πέφτεις αμέσως”, υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ

Share it