Search

2ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων στην Αλεξανδρούπολη στις 18 Δεκέμβρη!

Πέρσι, ήταν η πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία, καθώς δεκάδες ήταν οι “αθλητές’ απ’ όλη την Θράκη, που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν μέρος,  σ’ αυτή την ιδιαίτερη και εντός του κλίματος των ημερών, διοργάνωση.

Την Κυριακή, απ’ τις 10:00 το πρωί, στη “Ζαρίφειο Ακαδημία”. “μεγάλα παιδιά” με αγάπη για το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καλούνται να βάλουν  αθλητική περιβολή και να “κοντραριστούν” μεταξύ τους με τους τρεις πρώτους νικητές να κερδίζουν δώρα και όλους ανεξαιρέτως να απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής.

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά φυσικά δεν απευθύνεται μόνο σε όσους είναι βετεράνοι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν το άθλημα και θέλουν να περάσουν ευχάριστα κάποιες ώρες το πρωί της Κυριακής.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 5 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην κεντρική εικόνα του άρθρου, που αποτελεί και την αφίσα του τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το SportsAddict.gr

Share it