Search

Με 37 μετάλλια επέστρεψε από τη Δράμα και τους 19ους Διασυλλογικούς Αγώνες Αγίας Βαρβάρας ο ΟΦΘΑ!

Το γεγονός ότι το ταλέντο υπάρχει σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, καθώς οι μικροί του κολυμβητές (9-12 ετών) τα πήγαν εξαιρετικά στους 19ους Διασυλλογικούς Αγώνες Αγίας Βαρβάρας που κατέκτησαν την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων κατακτώντας 37!

Μάλιστα, η αποστολή του συλλόγου του Έβρου συνδύασε τους αγώνες με βόλτα στην Ονειρούπολη Δράμας και έτσι το Σαβ/κύριακο των παιδιών έγινε ακόμα πιο όμορφο.

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του ΟΦΘΑ που ακολουθεί:

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Δράμας οι 19οι Διασυλλογικοί αγώνες της Αγίας Βαρβάρας (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 300 και πλέον κολυμβητών-τριων από Ελλάδα και Τουρκία.

Η ομάδα μας έλαβε μέρος με 49 κολυμβητές – τριες, έχοντας πάρα πολλές αγωνιστικές ελλείψεις τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα. Αγωνιζόμενη μόλις στις 2 από τις 3 αγωνιστικές ενότητες πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, συγκέντρωσε 16 χρυσά, 11 ασημένια και 10 χάλκινα (σύνολο 37 μετάλλια) και κατέκτησε την 2η θέση στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων!

Οι μικροί μας κολυμβητές κολύμπησαν όλοι με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση χωρίς κανένας να υστερήσει, πραγματοποίησαν δεκάδες νέα ατομικά ρεκόρ και συνολικά 14 νέα ρεκόρ ομάδας σε πισίνα 25μ.
Αναλυτικά τα ρεκόρ πραγματοποίησαν οι Ντούμας Βαγγέλης (50 ελ-50 πετ.), Πεχλιβανίδης Γιώργος (50 πετ.), Αλεξάκης Γιώργος (100-200 πρ.), Τσομπάνη Αναστασία (50ελ-50 πετ.), Τσολακίδη Άννα (50 ελ.-50 πετ.), Παλακίδου Σοφία (50-200 ελ.), Στούρα Όλγα (50-200 ελ., 200 ύπτιο).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 31 από τους 49 κολυμβητές-τριες μας γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου ενώ στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός πως στα 8 ομαδικά αγωνίσματα που έλαβε μέρος η ομάδα στα 7 κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο!!!

Κατά την μεσημεριανή ανάπαυλα των αγώνων μικροί και μεγάλοι είχαμε τη χαρά να περάσουμε στιγμές ξενοιασιάς και να διασκεδάσουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην Ονειρούπολη!!!

Βρισκόμαστε μόλις 3 μήνες από την έναρξη της περιόδου… Η φετινή προαγωνιστική ομάδα δείχνει ήδη δείγματα μεγάλης ομοιογένειας. Τα 2 τμήματα της κολυμπάνε με εξαιρετική κατάρτιση σε όλα τα στυλ, η τακτικότητα των παιδιών στις προπονήσεις ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ενώ αριθμητικά αποτελεί την μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών για την πόλη της Αλεξανδρούπολης!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 12 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τέλος σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν δυναμικό παρών, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, του προπονητή και της ομάδας.

Keep swimming!!!
Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ.
& ο προπονητής του τμήματος.

Share it