Search

“Καθάρισε” απο νωρίς την πρόκριση ο Ατρόμητος που άφησε εκτός Κυπέλλου τον Πανθρακικό

Την πρόκριση στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ με υπέροχες ατομικές προσπάθειες.

Το επόμενο βήμα, ήτοι η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου δεν ήταν αυτοσκοπός για τον Πανθρακικό, αλλά δεν θα “χαλούσε” σίγουρα την ομάδα της Κομοτηνής, που ήταν μέσα στο “κόλπο” της πρόκρισης μέχρι και την 3η και τελευταία αγωνιστική.

Τελικά, με τον Κώστα Βασιλακάκης στον πάγκο για πρώτη φορά σε επίσημο ο αγώνα, ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Περιστερίου, η οποία κατάφερε να προηγηθεί με τον Τόνσο στο 11′ να περνά τους πάντες και να νικά τον Τζελέπη για το 0-1. Στιγμές πριν, ο Πανθρακικός με τον Μπεκατώρο, παραλίγο να κάνει αυτή το 1-0, αλλά η κεφαλιά του μεσοεπιθετικού της ομάδας της Κομοτηνής, πέρασε πάνω απ’τα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι μόλις τρία λεπτά αργότερα, έφτασαν και στην επίτευξη ενός δευτέρου τέρματος με τον Μπαστακό (14′) και πήγαν με το 0-2 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ουσιαστικά ολοκληρώθηκε στο 53′  με τον Τόνσο και πάλι να “σμπαραλιάζει” την αμυντική διάταξη των γηπεδούχων και να νικά τον Τζελέπη. Μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους παίκτες του Ατρομήτου να διαχειρίζονται το υπέρ τους προβάδισμα και να φτάνουν σε μία εύκολη νίκη, αφού ο Πανθρακικός στις λιγοστές φορές που απείλησε, με τον Ηλιάδη στο 62 και τον Μπεκατώρο στο 82 και το 92, δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74′ Κυριαλάνης), Πλέγας (79′ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65′ Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ουμπίδες (30′ Νάτσος), Κεϊτά, Στόιτσεφ, Λημνιός (63′ Γκουγκούδης), Τόνσο (60′ Δ. Παπαδόπουλος), Μπαστακός.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ατρόμητος 6 (4-1)

2. Παναιτωλικός 6 (6-2)

3. Πανθρακικός 3 (3-4)

4. Καλλιθέα 3 (2-8)

*Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Share it