Search

Στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας Κομοτηνής η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη!

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις όπου προπονούνται οι αθλητές της Ολυμπιάδας Κομοτηνής πραγματοποίησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στην σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.

Η Δραμινή πρωταθλήτρια φωτογραφήθηκε με τους προπονητές και με τα παιδιά της Ολυμπιάδας, μίλησε σε αυτούς έδωσε ραντεβού για επόμενη επίσκεψη στο μέλλον.

Το πολύ όμορφο μήνυμα που ανέβηκε στη σελίδα Facebook του συλλόγου της Κομοτηνής:

«Οι Ολυμπιονίκες δεν γεννιούνται κάθε μέρα! Είναι κάτι το ξεχωριστό. Καταφέρνουν αυτό που για τους περισσότερους από εμάς δε μοιάζει απλά με άπιαστο όνειρο, ΕΙΝΑΙ! Εκεί προσηλωμένοι στο στόχο, μοχθούν, προπονούνται, ξανά και ξανά, θυσιάζονται! Λησμονούν την απλή καθημερινή ζωή με τις μικρές και απλές της απολαύσεις, δίνουν τόπο πολλές φορές στις προσωπικές τους σχέσεις και φιλίες, στερούνται! Και ξαφνικά έρχεται η επιτυχία!! Αυτή που όλοι ονειρευόμαστε και δεν θα αποκτήσουμε ποτέ. Και γιγαντώνονται στα μάτια μας σαν ημίθεοι!!! Πρώτοι σε όλο τον κόσμο???? Θεέ μου πώς?
Και ένα απλό καθημερινό κορίτσι μπαίνει στο χώρο μας, πιο λαμπερό από αυτό που βλέπαμε στην τηλεόραση, πιο γήινο από αυτό που μας έκανε να κλαίμε από χαρά και περηφάνια. Και είσαι εσύ Άννα Κορακάκη που γέμισες χαρά όλους μας, παιδιά και μεγάλους. Μετά απο χρόνια, όλοι αυτοί που ήμασταν μαζεμένοι στο χώρο αυτό, θα το λέμε σαν ιστορία στους φίλους μας και στους δικούς μας ανθρώπους. Ήμουν και εγώ στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ όταν ήρθε η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Χώρας μου»!
 

Φώτο: xronos.gr

Share it