Search

Ζωντανή στο κυνήγι του Αβάτου η Θαλασσιά που κέρδισε με ανατροπή τον Πετεινό!

“Σκούρα” τα βρήκε απέναντι στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στα τελευταία ματς Άρη Πετεινού η Αναγέννηση Θαλασσιάς, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν να στέκονται εξαιρετικά απέναντι στην φορμαρισμένη Αναγέννηση.

Στο παιχνίδι της Θαλασσιάς που παρακολούθησε αρκετός κόσμος η ομάδα του Πετεινού κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και μόλις στο πρώτο λεπτό να πάρει το προβάδισμα με το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Ανδρέα Καντηλάφτη απο την στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Μετά το γρήγορο γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με την συμπλήρωση  20 λεπτών με κεφαλιά του Χριστοφορίδη μετά απο σέντρα του Στέλιου Τουργαίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν δημιούργησαν καλές στιγμές στην εστία του Ζαρζακόπουλου όμως δεν έδειχναν να βρίσκουν λύσεις για να κερδίσουν το ματς απέναντι στον μαχητικό Άρη, η λύση δόθηκε στο 77′ όταν ο Βασίλης Ουζουνίδης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Θαλασσιάς σε μαρκάρισμα του Παναγιώτου στον Χριστοφορίδη, ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε ιδιαίτερα απο την ομάδα του Πετεινού, με τον Στέλιο Τουργαίδη που ανέλαβε την εκτέλεση να νικά τον Ζαρζακόπουλο και να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Μπορεί να μην ήταν όσο καλή στα προηγούμενα ματς όμως η Αναγέννηση έδειξε σε ακόμη ένα ματς πως διαθέτει την ποιότητα να βγαίνει απο δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Εξαιρετικά βελτιωμένος ο Άρης Πετεινού σε ακόμη ένα ματς όμως η ομάδα του Πετεινού ακόμα αναζητά την πρώτη νίκη στην σαιζόν όχι μόνο για βαθμολογικό σκοπό αλλά κυρίως για να μπορέσει να πάρει ψυχολογία.

Στην τελευταία αγωνιστική για το 2016 η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα υποδεχτεί την αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές Βιστωνίδα, ενώ ο Άρης Πετεινού θα υποδεχτεί την Ασπίδα Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Σταύρο Μαγγίνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Βασιλειάδης Γ., Παπαδημητρίου(54′ Κουτίνης), Βουλγαρίδης(Κοτζάκελης), Μπάτζιος, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης, Γιαννακούδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτιδης):  Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Χιώτης, Κασάπογλου, Μουχτάρης, Νεανίδης. Παναγιώτου, Τονικίδης(80′ Θαμνίδης), Χατζηκυριάκος(46′ Ρέβης), Καντηλάφτη(71′ Δαηλίδης)

 

Share it