Search

Πλήρωσαν δύο αδράνειες κόντρα στην πρωτοπόρο Πανσερραϊκή οι Βασίλισσες(+45 photos)

Άτυχη στάθηκε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, με τις Βασίλισσες να κοντράρουν στα ίσια την πρωτοπόρο Πανσερραϊκή, όμως η ποιότητα της αρχηγού Μπιζεργιανίδου αλλά και δύο αδράνειες στα μετόπισθεν της Ξανθιώτικης ομάδας οδήγησαν την Σερραϊκή ομάδα στο να κερδίσει με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με τις φιλοξενούμενες ωστόσο να καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα όταν στο 35′ μετά απο απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Μπιζεργιανίδου, Μετοικίδου και Παρσόνογλου δεν συνεννοήθηκαν καλά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Ξανθιώτικης ομάδας για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι πίεσε και στο 63′ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά απο πάσα της Ευθυμιάδου η Στέλλα Μαυρομάτη με σουτ  έκανε το 1-1. Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης στο 70′ θα μπορούσε να γυρίσει και το ματς όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της η σκόρερ, για να φτάσουμε στο 75′ και το μακρινό σουτ της Μπιζεργιανίδου που αιφνιδίασε την Παρσόνογλου που δεν αντέδρασε σωστά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της για δεύτερη φορά. Μετά το 1-2 οι Βασίλισσες πίεσαν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα με τις φιλοξενούμενες να κρατούν μέχρι το φινάλε το προβάδισμα και να φτάνουν στη νίκη που της διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τα Τρίκαλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Γιαπιτζόγλου με βοηθούς τους Γεροντίδη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου(90′ Πόρναλη), Ναλμπάντη, Κατσαρού, Παρδή(54′ Ευθυμιάδου), Παπαδοπούλου, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: Χατζηχαρίστου, Νικολαίδου, Τσιμπιρή(70′ Κούζαλη), Εξουζίδου, Διμηνίδου, Μπιζεργιανίδου, Κυριαζή, Πανίδου, Γεωργιάδου, Πολατίδου(78′ Καλενδράλη, 90′ Τζελέπη), Βαρνά

Share it