Search

Εντός έδρας ήττα με ανατροπή για την Δόξα Προσκυνητών απο τον ΑΟ Καρδίας!

Ήττα, και μάλιστα με ανατροπή, δέχθηκε η Δόξα Προσκυνητών, πιο συγκεκριμένα η Δόξα Προσκυνητών υποδέχθηκε στο Παπαδριέλλειο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης  στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής τον ΑΟ Καρδίας, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία περίπου 100 φιλάθλων,

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17′, με σουτ του Κλη στην αντεπίθεση, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση μόλις τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Χαρίσης ανατράπηκε από τον Κίτσο, κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί. Η ολική ανατροπή συντελέστηκε μόλις στο 26′ με τον Χαρίση να εκτελεί φάουλ και τον Κωνσταντινίδη να πετυχαίνει το 1-2 με κεφαλιά.

Η Δόξα είχε πολλές ευκαιρίες στο υπόλοιπο της αναμέτρησης για την ισοφάριση, με Εμρέ, Βάσκο, Λέφη και Σερίφη όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι ήρθε η ήττα.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος από τον Έβρο, με βοηθούς τον Καράϊσκο επίσης της ΕΠΣ Έβρου και τον Εμπλιούκ από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος (68΄ Μανδήλας), Κίτσος, Λεφής (80΄ λ.τρ. Σερίφης), Τρίχας, Μεμέτ Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλής, Δημητριάδης.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ(Β. Αλεξόπουλος): Σφέτσος, Αρετζίδης (77΄ Μήτσιος), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δημήτρης, Μπιμπισίδης Γιάννης, Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Μακρής, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης (90΄ Αθανασιάδης), Προσκυνητόπουλος (84΄ Στεφανίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSADDICT

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it