Search

Κέρδισε και την Δράμα η Ασπίδα που διατήρησε το απόλυτο!(+photos)

Την τρίτη της διαδοχική σημείωσε η Ασπίδα Ξάνθης που στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι επικράτησε με 30-18 της Ολυμπιακής Ακαδημίας Δράμας.

Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη ήταν εξ’ αρχής ανώτερη απο την αντίπαλο της και μετά το πρώτο πεντάλεπτο που το παιχνίδι ήταν ισόπαλο πήρε το προβάδισμα με την συμπλήρωση των 10′ λεπτών αγώνα. Μετά το πρώτο τέταρτο η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε την διαφορά στα γκολ παίρνοντας με το τέλος του πρώτου μέρους διαφορά 6 τερμάτων.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε υψηλό ρυθμό, και παρότι σιγά σιγά χαλάρωναν συνέχιζαν να κρατούν με άνεση την διαφορά σε υψηλά νούμερα με αρκετά τέρματα στον αιφνιδιασμό ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κορυφαίοι για την ομάδα της Ξάνθης οι Καζαντζίδης, Μπρατίδης, Καίκης αλλά και ο Ευθυμίου με καίριες παρεμβάσεις και αρκετές φάσεις αλλά και πολλές ασίστ στον αιφνιδιασμό. Απο τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τάσος Λαζαρίδης.

Διαιτητές: Αποστολίδης  – Ουζούνης

Δεκάλεπτα: 6-5, 12-7, 16-10(ημίχρονο), 18-12, 26-15, 30-18(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης):Καζαντζίδης  8, Μπέλλιας  2, Βασιλειάδης Β.  1, Καραπαπάζογλου  2, Μπρατίδης  6, Σαλή Ογλού  1, Παπαστάμου  4, Καίκης Γ.  5, Σιλέλογλου  1, Ευθυμίου, Φελεκίδης

ΟΛ.Α. ΔΡΑΜΑΣ: Πετρίδης  3, Μπαρλιάτσας, Αντωνίου, Καραγιάννης 4, Παναγιωτίδης  2, Λαζαρίδης Αν.  7, Λαζαρίδης Μιχ., Κιουμουρτζόγλου, Ασλανίδης, Σεγταρίδης  1, Καμπαταγής, Κοκτσόδης

Share it