Search

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις των Special Olympics Hellas στην Αλεξανδρούπολη (photos)

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» από τα Special Olympics Hellas εκδηλώσεις με σκοπό τη συνύπαρξη ατόμων με και χωρίς διανοητική αναπηρία σε κοινές ομάδες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Η Αλεξανδρούπολη είναι μία από τις τέσσερις πόλεις που φιλοξένησε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκε επίδειξη αθλημάτων Special Olympics καλαθοσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του προγράμματος Young Athletes με τη συμμετοχή μαθητών των Ειδικών Σχολείων Αλεξανδρούπολης και μαθητών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

Στις εκδηλώσεις βέβαια συμμετείχαν και αθλητές από το πρόγραμμα της Αλεξ/πολης με υπεύθυνη τη Δάφνη Δεληγιάννη. Οι αθλητές που συμμετείχαν και προέρχονται από αθλήματα όπως η κολύμβηση, το πινγκ πονγκ και ο στίβος ήταν οι Παπάζογλου Σταμάτης, Πεταλούδης Βάκης, Τιτόνη Κατερίνα, Γαλέντζας Αλέξανδρος, Γκόγκος Δημήτρης, Κούρτης Ζήσης.

O Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας δήλωσε στο μικρόφωνο του SportsAddict:

Με τη σειρά του ο Βασίλης Κασιμάτης, Διευθυντής των αθλημάτων των Special Olympics Hellas είπε στους δημοσιογράφους:

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Γιώτα Τσικάκη

Share it