Search

Το… λιθαράκι της Ξάνθης κάθε χρόνο και το τέλειο παιχνίδι του Λουτσέσκου! Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου στα Πηγάδια

Ικανοποιημένος για την νίκη της ομάδας του αλλά κυρίως την εικόνα και αποφασιστικότητα των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πέρα απο τους παίκτες που έκαναν το τέλειο παιχνίδι εξηύρε και την ομάδα του Αστέρα. Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια και του Ελευθερόπουλου για την ομάδα της Ξάνθης.

Αναλυτικά ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί αντιμετωπίσαμε ένα καλό αντίπαλο. Ένας αντίπαλος που έχει οργάνωση, ανάπτυξη, καλή δουλειά από τον προπονητή. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι από την αρχή με την οργάνωση, την επιθετικότητα και την αποφασιστικότητα μας. Υπήρξε αντίδραση από την αρχή. Κλέψαμε μπάλες απο τον Αστέρα και παίξαμε στον χώρο. Ο τρόπος παιχνιδιού του Αστέρα μας το επέτρεψε. Σκοράραμε τρία τέρματα και στο 2ο μέρος διαχειριστήκαμε την κατάσταση. Αν και θα ήθελα να έχω περισσότερο κατοχή μπάλας.

Το αποψινό παιχνίδι ήταν ιδανικό για τις τελικές πάσες. Αν δεν περάσουν όμως αυτές οι μπάλες στην “πλάτη” της άμυνας έρχονται εναντίον σου και με την θέληση τους φυσικά μας πίεσαν στο παιχνίδι, καθώς κυνηγούσαν το σκορ. Ήμασταν εντάξει, διαχειριστήκαμε καλά το ματς, έχουμε δημιουργήσει καταστάσεις για ακόμα περισσότερο γκολ στο δεύτερο μέρος. Αν δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι για τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ, ήταν θέμα χαλάρωσης, ένα γκολ έξω από την περιοχή με όλους τους παίχτες πίσω από την μπάλα. Οι παίχτες ήταν φανταστικοί, συγκεντρωμένοι, δούλεψαν σκληρά”.

Απο την πλευρά του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος  δήλωσε: “Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ξάνθης για τη νίκη που πέτυχε αλλά και για το γεγονός πως κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Όσο και να ακούγεται οξύμωρο στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί καθώς σημειώσαμε πολλές ευκαιρίες ενώ είχαμε και την κατοχή της μπάλας. Η Ξάνθη κατάφερε να προηγηθεί με τρία γκολ που σημείωσε σε τρεις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε στο σκορ και προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, με την εικόνα μας είναι να ικανοποιητική. Βέβαια, ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση”

 

Share it