Search

Νίκη αφιερωμένη στον Τάσο Καραολάνη απο τους παίκτες του Πανθρακικού! Οι δηλώσεις στην συνέντεξη τύπου

Στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη αφιέρωσε τη νίκη του Πανθρακικού επί του Κισσαμικού ο “χρυσός” σκόρερ των Κομοτηναίων Νίκος Κουσίδης, ενώ στο γεγονός της σημασίας της νίκης παρά της σημαντικές απουσίες στάθηκε ο τεχνικός των “πράσινων” Κώστας Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Πανθρακικού δήλωσε: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Δε σταματήσαμε στιγμή να πιστεύουμε ότι θα βάλουμε το γκολ που ψάχναμε και προσπαθήσαμε πολύ σκληρά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και σε όλη την ομάδα. Αν και δε μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, σήμερα κερδίσαμε ενώ είχαμε σημαντικές απουσίες, του Ηλιάδη, του Μπουγαΐδη κι αυτές που προέκυψαν χθες, του Νικόλτση και του Ρομπέρ. Θέλαμε πολύ τη νίκη, όμως, παίξαμε με ψυχή και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε και προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε καλό δρόμο όσον αφορά το στόχο που έχουμε θέσει, δηλαδή τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με μέλλον. Και πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη από τον κόσμο που αγαπάει τον Πανθρακικό».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κουσίδης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σε αυτήν την κατηγορία. Ξέρουμε ότι όποια δυσκολία κι αν υπάρχει, ειδικά στο γήπεδό μας, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Παίξαμε καλά, παλέψαμε σκληρά και στο τέλος λυτρωθήκαμε. Ξέρω ότι η καρδιά του κόουτς μπορεί να πήγε να… σπάσει, με τον τρόπο που επέλεξα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά η μπάλα πήγε στα δίχτυα ευτυχώς! Συγχαρητήρια σε όλα τους συμπαίκτες μου, σε όλη την ομάδα από τους φροντιστές ως τη διοίκηση. Σαν ομάδα αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στο μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, τον κύριο Τάσο Καραολάνη! Είμαστε μία οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε και θέλουμε ο κόσμος της Κομοτηνής να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να γυρίσει στο γήπεδο».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Share it