Search

Νίκη σωτηρίας με ανατροπή για τους Προσκυνητές με “ήρωα” τον Εμρέ!

Με την “πλάτη” στον τοίχο ήταν η Δόξα Προσκυνητών πριν τη σημερινή αναμέτρηση, όμως η νίκη επαναφέρει το χαμόγελο στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου, η Δόξα Προσκυνητών φιλοξένησε σήμερα, στο Ραδιοφωνικό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, τον Καμπανιακό. Η αναμέτρηση αποδείχθηκε ντέρμπι, με τους Προσκυνητές να επιβάλλονται με 1-2, και μάλιστα με ανατροπή!

Στα αμιγώς αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα, και ατύχησαν να δεχθούν γκολ στο 59′ από την εύστοχη κεφαλιά του Κουντουρά. Παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και, με “χρυσή” αλλαγή τον Εμρέ, πέτυχαν πρώτα την ισοφάριση στο 68′, με κεφαλιά του Εμρέ ύστερα από σέντρα ακριβείας του Βάσκου. Η λύτρωση στην ολοκλήρωση του 90λεπτου, όταν και πάλι ο Εμρέ, αυτή τη φορά από τη σέντρα του Γιαννακιτσίδη, πέτυχε το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μουζασβίλι, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης, Γιαννακτσίδης, Τρίχας, Ιωαννίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Κερλίδης): Κηπουρός, Μενιγκάλι, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Υψηλός, Στεφανίδης, Ασλαμπάλογλου, Κουντουράς, Κασαπίδης, Μπάλιος.

Share it