Search

Έπιασε τετράδα ο Ορφέας που μένει αήττητος για έβδομο ματς! Ισόπαλος αλλά μπορούσε και τη νίκη με Νάουσα

Με μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα απο την Δόξα Δράμας την 4η αγωνιστική, ο Ορφέας Ξάνθης συνεχίζει να “καλπάζει” ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, παρότι έμεινε στο 1-1 με τη Νάουσα στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η ομάδα της Ξάνθης παρότι άνοιξε νωρίς το σκορ με το τρίτο τέρμα του Κώστα Ξαντινίδη με τα “κιτρινόμαυρα” δεν κατάφερε για ακόμη ένα εντός έδρας να κρατήσει το μηδέν, δεχόμενος μάλιστα την ισοφάριση μόλις πέντε λεπτά αργότερα με τον Κωτσόπουλο να νικά τον Ρούφο για το 1-1. Η ομάδα του Ορφέα μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να πιέσει για το δεύτερο τέρμα χωρίς όμως να καταφέρνουν κάτι παρά τις προσπάθειες των επιθετικών της ομάδας Λαζαρίδη,  Γιάννη Καραγκιόζη και Ξαντινίδη.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές δημιούργησαν καλές στιγμές με τους κίπερ των δύο ομάδων να κρατούν την ισοπαλία, και παρά το μεγάλο ποσοστό κατοχής τους οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τους διαδρόμους για να καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ορφέα σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση και πλέον στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον συγκάτοικο της Νέστο στην Χρυσούπολη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Χασιώτη της ΕΠΣ Δράμας.

 

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή(89’ Θεοδωρίδης), Καρά Αλή, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μπουνταγκίδης, Καραγκιοζης Β., Λαζαρίδης (35’ Μουμίνογλου), Μελισσόπουλος, Ξαντινίδης (61’ Τορομανίδης), Καραγκιόζης Γ.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (86’ Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος (61’ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (90’ Χατζόπουλος).

Share it