Search

Άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό η Ασπίδα Ξάνθης!

Πάλεψαν όσο μπορούσαν οι παίκτριες της Ασπίδας Ξάνθης που κόντραραν στα ίσια τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου για περίπου 25′ λεπτά όμως στο φινάλε οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και να φύγουν με νίκη απο την Ξάνθη.

Τα καθοριστικά τρίποντα της Σουλτάνη και της Ταντουρόφσκα στην τρίτη περίοδο, έδωσαν τη διαφορά στις παίκτριες της  ομάδας της Μαγνησίας που αφού κατάφεραν να “χτίσουν” διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να διαφυλάξουν μέχρι τέλους τη νίκη, απέναντι στα κορίτσια της Ασπίδας που ήταν εξαιρετικά.

Για την ομάδα της Ξάνθης, Σουλιώτη και Σαρβάνη τράβηξαν το “κουπί” στο σκοράρισμα, απο τις φιλοξενούμενες “καθάρισαν” οι Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα και Παγκαλίδου που πέτυχαν τους 53 απο τους 63 πόντους της ομάδας τους

Δεκάλεπτα: 9-6, 22-22, 30-44, 42-63

Διαιτητές: Σελεβός-Αγραφιώτης Γρ.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 5, Καρακώστα 2, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή 2, Λαζαρίδου 2, Σαρβάνη 11(3), Σουλιώτη 15(1), Μαμαλίγκατζη 5(1), Καραλίδου Β., Γκιργκίζα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Παγκαλίδου 12(2), Αγαγιώτη 3, Ζέρβα, Σουλτάνη 22(3), Τότση, Ντελή, Ταντουρόφσκα 19(3), Δημητριάδου, Ζήτη , Αγκάνη, Διαμαντοπούλου 3, Κοτσιάφτη 4.

Share it