Search

Κόντρα στο Μαρκόπουλο ο Σ.Φ.Π. Χανίων του Εβρίτη βολεϊμπολίστα Νίκου Αλεξάκη

Τον ΑΟ Μαρκόπουλου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου Υποομίλου του Α’ Ομίλου της Α2 κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών υποδέχεται αύριο Κυριακή 4/12 στις 16:00, ο Σ.Φ.Π. Χανιών στον οποίο αγωνίζεται ο Εβρίτης Νίκος Αλεξάκης.

Στα Χανιά παίζει ο Αλεξάκης από τον Έβρο που στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Εθνικού Αλεξ/πολης, του Έβρου Σουφλίου, της ΓΕ Αλεξ/πολης και του Ηρακλή Χαλκίδας με τον οποίο πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2. Στόχος του 23χρονου κεντρικού και των συμπαικτών του είναι η άνοδος στην Preleague, κατηγορία η οποία θα συσταθεί από την επόμενη σεζόν (2017-18) και θα αποτελεί μία ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ της Volley League και της Α2.

alexakis-nikos

 

 

Μετά τις δύο ήττες από Πανερρυθραϊκό και ΟΦΗ (από την ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε και στο Κύπελλο), αλλά και τη σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της ΑΕΚ εκτός έδρας, η ομάδα των Χανίων ψάχνει τη νίκη απέναντι στο Μαρκόπουλο που έχει τους ίδιους βαθμούς με αυτήν (4).

Να θυμίσουμε ότι στην ομάδα του Μαρκόπουλου παίζει επίσης ένας Εβρίτης, ο Ανέστης Δημητριάδης που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εθνικό Αλεξ/πολης & ΓΕ Αλεξ/πολης.

Share it