Search

Επίθεση με πέτρες φίλων του Ιάσμου προς την Δόξα Σώστη!

Απαράδεκτο συμβάν σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο νομό Ροδόπης. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Α’ ΕΠΣ Θράκης, μεταξύ των ομάδων “Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου” και “Δόξα Σώστη”, μία μικρή μερίδα οπαδών των γηπεδούχων προέβη σε συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και σε πολιτισμένους ανθρώπους.

Οι οπαδοί, ενοχλημένοι από τους φιλοξενούμενους, εκσφενδόνισαν -σύμφωνα με μαρτυρία- πέτρες με στόχο τα αποδυτήρια της “Δόξας” και, από ό, τι διακρίνει κανείς στη φωτογραφία, μία πέτρα βρήκε στόχο και διαπέρασε το τζάμι. Εκτός από τις προφανείς υλικές ζημίες, γυαλιά έπεσαν και σε παίκτες των φιλοξενούμενων, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Οι ίδιοι οπαδοί επιτέθηκαν και σωματικά σε ποδοσφαιριστή.

spasmeno-tzami

Για την ιστορία, η ομάδα του Ιάσμου επικράτησε του Σώστη με 1-0 στις καθυστερήσεις. Ο “Μέγας Αλέξανδρος” αποτελεί την ποιοτικότερη, ίσως, ερασιτεχνική ομάδα του νομού και οι διοικούντες οφείλουν να πράξουν τα ανάλογα, ώστε να μην γίνουμε ξανά μάρτυρες τέτοιων περιστατικών στα τοπικά γήπεδα, τα οποία μειώνουν και την αγωνιστική προσπάθεια του Ιάσμου.

Πηγή: Xronos.gr

Share it