Search

Δικαιώθηκε στην ένσταση του ο Άρης Πετεινού! Θα ολοκληρωθεί κανονικά το παιχνίδι με το Άβατο

Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Άρη Πετεινού, με τους ιθύνοντες του να ακούν με ανακούφιση την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που αθώωσε την ομάδα του Πετεινού σχετικά με όσα αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης αφού εξέτασε διεξοδικά τόσο όσα αναγράφονταν στο φύλλο αγώνα όσο και αυτά που ανέφερε η πλευρά του Πετεινού, στην ένσταση που κατέθεσε απο την πρώτη στιγμή σχετικά με όσα έγραψε στο διαιτητής του αγώνα Φίλιππος Ανεστίδης στην αναφορά του στο φύλλο αγώνα, πήρε την απόφαση να δεχτεί την ένσταση του Άρη Πετεινού και να ορίσει το παιχνίδι να ολοκληρωθεί κανονικά.

Πράγμα που σημαίνει πως σε ημερομηνία που θα οριστεί οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο γήπεδο του Πετεινού για να παίξουν τα περίπου 2′ λεπτά που απέμεναν για την ολοκλήρωση του αγώνα, και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Η απόφαση αυτή αναμφισβήτητα φέρνει μεγάλη ικανοποιήσει στην πλευρά του Άρη Πετεινού, καθώς αν γινόταν δεκτά αυτά που αναφερόταν στο φύλλο αγώνα θα είχε μεγάλο πρόβλημα καθώς θα δεχόταν βαριά καμπάνα, συν φυσικά ότι θα έχανε το ματς στα χαρτιά συν -2 πόντους, πράγμα που δεν θα γίνει καθώς το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Το σκεπτικό της Επιτροπής ήταν σαφές, καθώς τόσο η αναφορά του διαιτητή για φίλαθλο των γηπεδούχων σε γήπεδο που δεν υπάρχει κερκίδα φιλοξενουμένων και ούτε ονομαστικά εισιτήρια, είναι εσφαλμένη. Αλλά και το γεγονός της αναφοράς του διαιτητή για κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας κάτι που απο το βίντεο του αγώνα δεν φαίνεται.

Πάντως πέρα απο την απόφαση για ολοκλήρωση κανονικά του παιχνιδιού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης πήρε και άλλες σημαντικές αποφάσεις, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ 

Share it