Search

Ο απολογισμός των 11 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League!

Με δράση και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες ξεκίνησαν εκ νέου τα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, οπού μάλιστα είχαμε και δύο παιχνίδια που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον μια και τέθηκαν αντιμέτωπες ομάδες με Θρακιώτες στο ρόστερ τους.

Στα Κ20 ο Ολυμπιακός των Ξενιτίδη και Γιανναράκη αναδείχτηκε νικητής απέναντι στην Κέρκυρα των Τζατζανά και Βλαδιμηρίδη, ενώ στα Κ17 ο Λεβαδειακός των Παχούμη και Γιαννακόπουλου επικράτησε του Πανιωνίου του Καμπουρούδη.

Νίκες είχαμε για τις ομάδες των Μπάτζιου και Αποστολίδη στα Κ15 ενώ ήττα είχαμε για την Κ20 του Λεβαδειακού των Σαραντίδη και Συνοδινού.

Αναλυτικά:

Κ20

Ολυμπιακός – Κέρκυρας  3-0: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό με τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη να μπαίνει στο ματς αλλαγή στο 59′ αντί του Χρήστου, εκτός έμεινε ο Κομοτηναίος Γιανναράκης. Απο την άλλη πλευρά ούτε ο Βλαδιμηρίδης ούτε ο έτερος Κομοτηναίος Τζατζανάς αγωνίστηκαν για τους “Φαίακες”

Λεβαδειακός – Ηρακλής  0-1: Με τον Εβρίτη Σαραντίδη να αγωνίζεται βασικός και να έχει καλή παρουσία η ομάδα του Λεβαδειακού ήταν καλή όμως ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του Ηρακλή. Δεν αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Συνοδινός.

Κ17

Λεβαδειακός – Πανιώνιος  3-2: Με γκολ στο 90′ ο Λεβαδειακός των Παχούμη και Γιαννακόπουλου κέρδισε τον Πανιώνιο του Καμπουρούδη. Βασικός αγωνίστηκε μέχρι να γίνει αλλαγή στο 70′ ο Κομοτηναίος Παχούμης ενώ δεν αγωνίστηκε ο Γιαννακόπουλος για τους γηπεδούχους, βασικός σε όλο το ματς ο Εβρίτης Καμπουρούδης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Κ15

Βέροια – ΠΑΟΚ 1-6: Επιβλητικό πέρασμα του ΠΑΟΚ απο την έδρα Βέροιας, δεν αγωνίστηκε για τον ΠΑΟΚ ο Ξανθιώτης αμυντικός Παρασκευάς Μπάτζιος.

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα  2-1: Σημαντική νίκη για την ομάδα του Ηρακλή του Κομοτηναίου Φάνη Αποστολίδη που κρατά τον Ηρακλή στην δεύτερη θέση πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

 

 

Share it