Search

Σκαρφάλωσε κι άλλο βαθμολογικά ο Ιπποκράτης, 1-0 τη Θράκη Φερών στη Δραγάνα (vid+pics)

 

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ιπποκράτης, ο οποίος μετά την πεντάρα στον Ποντιακό κατάφερε να κερδίσει και την Θράκη Φερών στο γήπεδο της Δραγάνας και να φτάσει τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα. ΜΣ’ ένα ματς ιδιαίτερα κακό, με λιγοστές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες, το εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Πυλούδη στο ημίωρο, ήταν αυτό που έγειρε την πλάστιγγα στην πλευρά των γηπεδούχων.

To ματς λεπτό προς λεπτό:

5′ Ο Καλομπρατσίδης από πλάγια θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής θα πιάσει το σουτ, το οποίο χωρίς δύναμη θα καταλήξει στα χέρα του Στεφανίδη.

7′ Ο Κατσαμάγκας μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως πριν γίνει επικίνδυνος, απομακρύνει η άμυνα της Θράκης Φερών.

9′ Μακρινό σουτ του Μπάμπιτς έξω απ’ την περιοχή στα χέρια του Στεφανίδη.

13′ Ο Πολίδης σουτάρει ψηλά άουτ μέσα απ’ την περιοχή, μετά από ωραία εκδήλωση αντεπίθεσης της ομάδας του

14′ Ο Μπόρας θα κάνει το γέμισμα απ’ το κέντρο με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, περνώντας λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανίδη.

16′ Απευθείας φάουλ του Μαυρομάτη απ’ τη μέση περίπου μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου, θα απομακρύνει με γροθιές ο Στεφανίδης.

23′ Φουρνουτζής και Μπόρας συγκρούστηκαν δυνατά χτυπώντας τα κεφάλια τους και αντικαταστάθηκαν στη συνέχεια και οι δύο, χωρίς να αποκομίσουν ευτυχώς κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

25 Σουτ Γεωργατζόπουλου άουτ.

28 Ο Πολίδης δεν προλαβαίνει να παρέμβει σε γύρισμα με το κεφάλι του Σίσκου στον Στεφανίδη.

31′ Ο Κατσαμάγκας μπαίνει στην περιοχή, βρίσκεται στο έδαφος μετά απο μαρκάρισμα του Γκάκιου, με τον Κυριαζίδη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών, δείχνοντας την κίτρινη κάρτα στον παίκτη των Φερών.

32′ Ο Πυλούδης κερδίζει απ’ τα 11 βήματα τον Γκαϊδαρτζάκη και κάνει το 1-0

36 Ο Γκαβανόζης βρίσκεται στο έδαφος μετά απο μαρκάρισμα του Σίσκου, με τον Κυριαζίδη να λέει “παίζεται”.

40 Σουτ του Μπάμπιτς από δεξιά απ’ το ύψος της περιοχής, απομακρύνει ο Στεφανίδης. ΣΤη συνέχεια της φάσης ο Γκαβανόζης θα βρεθεί σε σημείο βολής, θα κάνει το σουτ μέσα απ’ την περιοχή, αλλά ο Μαργαρίτης θα πέσει στο έδαφος και θα διώξει με το κεφάλι (!).

53 Σουτ του Παγωνίδη, φεύγει ψηλά άουτ

63 Σουτ του Μπάμπιτς χωρίς ισορροπία από πλάγια θέση και δεξιά έξω απ’ την περιοχή, ψηλά άουτ

69 Ο Γκάκιος θα κάνει το σουτ μέσα απ’ την περιοχή μετά από πάσα του Γκαβανόζη, η μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του Στεφανίδη.

74 Φάουλ του Γ. Σιδηρόπουλου, θα διώξει με γροθιές ο Στεφανίδης

83 Ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Γκαβανόζη στον Μαυρουδή, για το οποίο ο μεσοεπιθετικός της Θράκης Φερών αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

85 Ο Μαρασλής δεν πιάνει καλά την κεφαλιά από σέντρα του Πυλούδη, με την μπάλα να φεύγει έξω

88 Σουτ του Σίσκου αρκετά μέτρα έξω απ’ την περιοχή, φεύγει λίγο άουτ

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης (Κώστας Βουρδόγλου): Στεφανίδης, Καραγκούνης, Φουρνουτζής (31′ Μεντίζης), Σίσκος, Μαργαρίτης, Βιτζέκας, Πυλούδης,Γαλανός, Παγωνίδης (66′ Μαρασλής), Γεωργατζόπουλος(82’Μαυρουδής), Κατσαμάγκας

Θράκη Φερών (Τάκης Λαμπίδης): Γκαϊδαρτζής, Μπόρας (29′ Δαλακάκης), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Δ. (Σιδηρόπουλος Γ.), Γκαβανόζης, Καλομπρατσίδης, Πολίδης, Τσιπλάκης(46′ Ρίτζαλης), Μπάμπιτς.

Διαιτητές:

Κυριαζίδης, Βασιλόπουλος, Καραΐσκος

Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο, της Δέλτα Τηλεόρασης …

Share it