Search

“Αναγεννήθηκε” στο δεύτερο και κέρδισε τον Εχίνο η Θαλασσιά! Με 8 τελειώσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι

Με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο μέρος με δύο τέρματα και χαμένο πέναλτι η Αναγέννηση Θαλασσιάς κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πετύχει μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας με τον Εχίνο Σπορ, και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Αβάτου.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί καταφέρνοντας να περιορίσουν αισθητά την ομάδα της Θαλασσιάς και μάλιστα να καταφέρουν να πάρουν και το προβάδισμα όταν στο 35′ μετά απο πάσα του Παρσαντανινάν ο Χατζηνίκος κατάφερε να νικήσει τον Δανδανόπουλο και να κάνει το 0-1, ενώ στο 44′ οι δύο τους ήταν ξανά πρωταγωνιστές με τον Δανδανόπουλο αυτή την φορά να τον νικά και να κρατά το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

thalassia-exinos

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη μπήκαν φουριόζοι και αποφασισμένοι να μην χάσουν το ματς και στο 57′ κατάφεραν με κεφαλιά του Μπάτζιου να φέρουν το ματς στα ίσια και στο 67′ να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέλιου Τουργαίδη, παράβαση που κέρδισε ο Χριστοφορίδης που ανετράπη απο τον κίπερ του Εχίνου. Ενώ ένα λεπτό αργότερα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ του Εχίνου Παναγιώτης Χατζηνίκος.

thalassia-exinos2

Στο 83′ είχαμε επανάληψη της ίδιας φάσης μια και ο Μολλά Δενίς ανέτρεψε τον Χριστοφορίδη εκ νέου με τον Βασίλη Ουζουνίδη να δείχνει την άσπρη βούλα και παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον κίπερ του Εχίνου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στέλιος Τουργαίδης εκ νέου έχοντας απέναντι του τον Σταύρο Παρσαντανιάν, μια και η ομάδα του Εχίνου δεν είχε άλλη αλλαγή, με τον μέσο του Εχίνου ωστόσο να νικά τον παίκτη της Θαλασσιάς και να κρατά το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 8 παίκτες καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Σάββας Μπαϊρακταρίδης.

thalassia-exinos3

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να δείξει πανέτοιμη ενόψει του ντέρμπι κορυφής με το Άβατο στα Μάγγανα, προβληματισμός στον Εχίνο όχι τόσο για την ήττα αλλά για τις δύο αποβολές ενόψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με την Ασπίδα Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Χουσείν Κούλα και Αγγελακόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος , Βασιλειάδης Γ., Κοτζάκελης (70′ Παπαδημητρίου) , Βουλγαρίδης(80′ Ματζαρίδης), Μπάτζιος, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης, Γιαννακούδης

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Μολλά Δενίς , Μπαϊρακταρίδης , Μπόαση, Τζομιάδης, Κουράκ(87′ Κανατσίδης), Παρσαντανιάν, Κισά Αϊχάν, Χριστόφ(78′ Ιντζέ Φικρή), Χατζηνίκος, Χότσκα, Μαρίνοφ(57′ Μιχαηλίδης)

 

Share it