Search

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Νίκη, πήρε τον βαθμό κόντρα στην πρωτοπόρο Νέα Γενεά!

Μία Νίκη Αλεξανδρούπολης με πολλά λάθη (τα οποία και πλήρωσε), αλλά και μία Νίκη με τσαμπουκά, πάθος, δυναμισμό και ποιότητα στο παιχνίδι της είδαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 26/11 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», με το τελικό 3-2 υπέρ της φιλοξενούμενης Νέας Γενεάς από το Ασβεστοχώρι Θεσ/νίκης να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα του Έβρου. 

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται όλο και καλύτερα και παίζουν ένα πολύ θελκτικό βόλεϊ που αρέσει πρώτα απ’ όλα στα ίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η Νίκη κοίταξε στα μάτια την πρώτη της βαθμολογίας του 2ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 Νέα Γενεά και παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στα σετ με 2-0, κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, η ομάδα με τα λιγότερα λάθη που ήταν αυτή της συμπρωτεύουσας ήταν η νικήτρια.

Οι φιλοξενούμενες έκαναν το 0-1 με 19-25 σε ένα σετ στο οποίο είχαμε και την κόκκινη κάρτα του προπονητή της Νίκης κ. Ανδρεάδη για μία φάση στην οποία δικαίως διαμαρτυρήθηκε και βέβαια ο τρόπος με τον οποίο το έκανε δεν δικαιολογεί την απόφαση αυτή του διαιτητή της αναμέτρησης. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως παράπονα από την διαιτησία είχαν και οι δύο προπονητές, με τους ρέφερι να κάνουν πράγματι αρκετά λάθος σφυρίγματα. Το 0-2 έγινε με 20-25 σε ένα ισορροπημένο 2ο σετ που αν οι αθλήτριες της Νίκης ήταν πιο προσεκτικές σε καίρια σημεία θα μπορούσαν να το πάρουν.

Στο 3ο σετ η ομάδα της Θράκης βελτιώθηκε πολύ και κατάφερε να επικρατήσει με 25-18 και να ξανά μπει στο ματς. Για να γίνει αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το σερί της Σοφίας Καρακύκλα η οποία πήρε από το χέρι την ομάδα και από το ισόπαλο 17-17 την ώθησε στο να προηγείται με 23-17. Στο 4ο σετ η Νίκη έκανε ένα τρομερό ξεκίνημα, παίρνοντας κεφάλι 5 πόντων με την Έλενα Χαρισιάδου να κάνει το δικό της σερί πόντων. Η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε σε αυτό το σετ η Νίκη ήταν οι 6 πόντοι, αλλά στο τέλος του σετ τα πράγματα πήγαν να χαλάσουν, αλλά τελικά η ομάδα του Έβρου επικράτησε με 25-23. Στο τάι μπρέικ τα αρκετά λάθη από πλευράς Νίκης έδωσαν την ευκαιρία σε αυτή της Μακεδονίας να φύγει με το διπλό από την Αλεξανδρούπολη, επικρατώντας 15-6. Εκτός αποστολής για τη Νίκη ήταν οι Πρόκτερ και Λυμπεροπούλου, ενώ η Σιούγγαρη που ξεπέρασε τον τραυματισμό της, ανέβασε πυρετό πριν τον αγώνα και δεν ήταν στα πλάνα του κ. Ανδρεάδη.

Επόμενο ματς για τη Νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης ο οποίος έχει συγκεντρώσει τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα της Αλεξ/πολης (6).

Τα σετ: 19-25, 20-25, 25-18, 25-23 & 6-15.

Διαιτητές: Τονονίδης, Γκαϊτατζής

Συνθέσεις: 

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Γιάννης Ανδρεάδης): Παρισάκη, Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Τζήλλα, Νικολάου, Καλογεροπούλου, λ- Καράμπαλη. Αλλαγές: Χαρισιάδου, Λογαρά.

Νέα Γενεά (Γιώργος Κοτορτσής): Καριοφυλλίδου, Λάππα, Φαλιάγκα, Στάικου, Μπάγγου, Κοσμά, λ- Πετρουλάκη. Αλλαγές: Παπάζογλου.

Share it