Search

Η θέση του Άρη Πετεινού και όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα απο το Πετεινός – Άβατο που διεκόπη!

Οριστική ήταν η διακοπή του αγώνα του Άρη Πετεινού με τον Άρη Αβάτου για την 11η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, και με βάση τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα δείχνουν βαριά τιμωρία για την γηπεδούχο ομάδα.

Όπως σας μετέδωσε πρώτο και αποκλειστικά το SportsAddict.gr, και έσπευσαν να αναμεταδώσουν κάποια μέσα, το παιχνίδι διεκόπη στο 94′ λόγω ρίψης μπουκαλιού τόσο προς τον διαιτητή όσο και προς τον Α’ βοηθό Δημήτρη Τζιβαρτζίδη. Βέβαια τα “αίματα” είχαν ανάψει απο το 53′ όταν ενώ ο διαιτητής του αγώνα Φίλιππος Ανεστίδης πλησίασε στον πάγκο του Πετεινού για παρατηρήσεις κάποιος “φίλαθλος” απο την κερκίδα τον έλουσε με νερό με τον ρέφερι της αναμέτρησης να διακόπτει προσωρινά την αναμέτρηση.

Και ενώ οδεύαμε στο φινάλε του αγώνα με τον Άρη Πετεινού να είναι “αγκαλιά” με έναν σπουδαίο βαθμό κόντρα στον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου στο 94′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Ο Κοσμάς Γκέκας θα σπρώξει εκτός φάσης αντίπαλο του με τον Α’ βοηθό Δημήτρη Τζιβαρτζίδη να σηκώνει αμέσως την σημαία του για να υποδείξει την παράβαση ενημερώνοντας τον διαιτητή τι συνέβη, με τον Φίλιππο Ανεστίδη να δείχνει κίτρινη κάρτα εξοργίζοντας τους γηπεδούχους, εκεί όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής πετάχτηκαν δύο μπουκάλια ένα προς το δικό τους μέρος και ένα προς τον βοηθό του με τον ρέφερι της αναμέτρησης να παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε οριστική διακοπή.

Απόφαση πάντως που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των γηπεδούχων ενώ δεν έλειψε η ένταση και έξω απο τα αποδυτήρια. Πάντως οι ιθύνοντες της ομάδας του Άρη Πετεινού μας τόνιζαν πως δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι και να δεχτούν αμαχητί τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, που με βάση τον κανονισμό επισύρει ήττα στα χαρτιά και -3 βαθμούς για την ομάδα του Πετεινού μια και η αναβολή έγινε με βάση υπαιτιότητας των γηπεδούχων.

Μάλιστα στον Άρη Πετεινού ήταν οργισμένη με την αναφορά ότι το μπουκάλι έπεσε απο φίλαθλο του Άρη Πετεινού, κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί μια και στο γήπεδο πέρα απο φίλους των δύο ομάδων υπήρχαν και αρκετοί ουδέτεροι. Ενώ όπως μας ανέφεραν θα κυνηγήσουν την υπόθεση όσο δεν πάει.

Πάντως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι μια και το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα “βαρύ” τόσο για την ομάδα του Πετεινού όσο και για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Μπουρλόγλου, με τους γηπεδούχους να υπογράφουν με επιφύλαξη ενώ ανέγραψαν στο φύλλο και την αντίθεση τους στα λεγόμενα του διαιτητή. Καθώς στην αναφορά του για τον εκτελών χρέη αρχηγού  του Άρη Πετεινού Κώστα Μπουρλόγλου, μετά την αποβολή του Κασάπογλου, με τον διαιτητή να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής του Πετεινού τον απείλησε.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, αλλά και τι αντιδράσεις θα φέρει αυτή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it