Search

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Κυριακάτικο “3ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο” στην Ξάνθη

Την Κυριακή πραγματοποιείται με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία ο 3ος Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιος Δρόμος που διοργανώνουν οι XanthiRunners σε συνεργασία με άλλους συλλόγους και τους Δήμους Ξάνθης και Αβδήρων.

Η διαδρομή περνά από τα Κιμμέρια, Πηγάδια, διασταύρωση Πηγαδίων, Ζυγός, Παράκαμψη Ξάνθης και μέσω της Ε.Ο. Καβάλας-Ξάνθης φτάνει στην κεντρική πλατεία. Εκτός από τον Ημιμαραθώνιο των 21 χλμ θα γίνει και ο αγώνας των 5 χλμ μέσα στην πόλη της Ξάνθης και ο αγώνας για τους μικρούς μας φίλους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η τροχαία έχει λάβει μέτρα για τη διευκόλυνση των αθλητών και στη σχετική απόφαση αναφέρει:

Διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από την 10:00 ώρα της Κυριακής 27.11.2016 έως και την 13:00 της ίδιας ημέρας, καθ’ όλη τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, ως ακολούθως:

– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης (Πλ. Δημοκρατίας), καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης, Περιφερειακή Οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης, 28ηςΟκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.

β) Διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από την 10:00 ώρα της Κυριακής 27.11.2016 έως και την 12:00 της ίδιας ημέρας, καθ’ όλη τη διαδρομή του παράλληλου αγώνα των 5.000 μέτρων, η οποία διέρχεται από τα ακόλουθα σημεία:

– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λεωφ. Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.

γ) Διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τη 12:00 ώρα της Κυριακής, 29.11.2016 έως και την 13:00 της ίδιας ημέρας, καθ’ όλη τη διαδρομή του παράλληλου αγώνα των 1.000 μέτρων, η οποία διέρχεται από τα ακόλουθα σημεία:

– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κατά μήκος της οδού Μιχ. Καραολή έως και τη διασταύρωση των οδών Μιχ. Καραολή με Κουγιουμτζόγλου, Μπρωκούμη, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.

δ) Τέλος, διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τη 10:00 ώρα της Κυριακής, 27.11.2016 έως και την 13:00 της ίδιας ημέρας, σε όλες τις καθέτους στις προαναφερόμενες οδούς, κατά μήκος της διαδρομής 3ου Δημοκριτείου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης και των παράλληλων αγώνων 5.000 μ. και 1.000 μ..

Share it