Search

Δεύτερη ήττα για τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα, έχασε με 2-1 από τον Αιγινιακό

Δριμύτερος επανήλθε ο Αιγινιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνική. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έδειξε σημάδια βελτίωσης και επιβλήθηκε με 2-1 του αξιόλογου Πανθρακικού αναφορικά με την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/11).

Αποφασισμένοι μπήκαν οι γηπεδούχοι καθώς προηγήθηκαν χάρη σε κεφαλιά του Ζγκούρι στο 36’. Το ματς έμοιαζε να κρίνεται οριστικά στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, όταν έγινε το 2-0 από εκτέλεση πέναλτι του Γιαζιτζόγλου. Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 67’, όταν ο Χαλκιαδάκης εξαπέλυσε δυνατό σουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λυμπούδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Αϊναλή (Μακεδονίας) και Δημόπουλο (Φλώρινας).

Κίτρινες: Γκατσολάρι, Πασαλίδης – Μυρθιάνος, Νικόλτσης, Κάρδαρης, Φασίδης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66′ Μουκίδης), Φασίδης (90+1′ Κυζιρίδης), Ζγκούρι (79′ Ονουάτσι), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54′ Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86′ Μπεκατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54′ Κουσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Πηγή: a-sports.gr

Share it