Search

Έβγαλε ψυχή στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής η Ασπίδας Ξάνθης που πήρε διπλό στις Σέρρες!

Εκμεταλευόμενη την εμπειρία της και παρά την κούραση που έβγαλε στο φινάλε και τις σημαντικές απουσίες των Μπρατίδη, Ρούφου και Σιλέλογλου η Ασπίδα Ξάνθης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Θόδωρου Βαφειάδη ξεκίνησαν με το δεξί μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα για τον Ξανθιώτικο σύλλογο λόγω των πολλών αποχωρήσεων μετά τον υποβιβασμό της ομάδας απο την Α2, ωστόσο έδειξε πως η ποιότητα κάποιων έμπειρων αθλητών της διατηρούν σε αρκετά υψηλό επίπεδο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Η ομάδα της Ξάνθης ουιαστικά απειλήθηκε μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο απο τους Σερραίους καθώς στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της πήρε διαφορά δύο και τριών τερμάτων την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ασπίδας διατήρησαν την διαφορά σταθερά στα τρία γκολ ενώ την έφτασαν κάποια στιγμή και στα 6 τέρματα όμως η κούραση που έβγαλαν στο φινάλε έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν την διαφορά στο τελευταίο πεντάλεπτο κυρίως να μειώσουν απο το 17-21 στο 20-21 με τους Ξανθιώτες όμως να κρατούν τη νίκη μέχρι το φινάλε και να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Τα πεντάλεπτα:2-2, 3-5, 6-8, 7-9, 7-10, 8-11(ημίχρονο), 9-12, 11-14, 12-17, 15-18, 17-21, 20-21

Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Ναθαναηλίδης   9, Καζαντζίδης  5, Μπέλλιας  1, Τσαντίδης  4, Βασιλειάδης Β.  1, Νικάκης,  Σαλή Ογλού, Παπαστάμου, Καϊκης Γ.  1, Ευθυμίου,  Ματάνης,

 

 

 

Share it