Search

Μοιράστηκαν τις νίκες ΠΑΣ Θράκες και Ερμογένης σε Κορασίδες και Παγκορασίδες(+photos)

Απο μία νίκη ήταν ο απολογισμός των ΠΑΣ Θράκες και Ερμογένη την περασμένη Κυριακή στο διπλό Ξανθιώτικο ντέρμπι σε Κορασίδες και Παγκορασίδες που διεξήχθη στο “Αλ. Μπαλτατζής” παρουσία αρκετού κόσμου.

Στις κορασίδες η γηπεδούχος ομάδα των ΠΑΣ Θράκες κατάφερε να πάρει μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη με 3-0, σε ένα ματς που όλα τα σέτ κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Τα κορίτσια του Ερμογένη έμοιαζαν επηρεασμένα απο τον τραυματισμό απο το πρώτο σετ της Κωνσταντίνας Ιωαννίδου που χτύπησε στο γόνατο.

Για την ομάδα των ΠΑΣ Θράκες ο Θέμης Αγγελακόπουλος χρησιμοποίησε τις: Παπαγεωργίου, Πάνου, Φιλτανίδου, Αραβίδου, Θεοδωρίδου, Ζαμπάκη, Σιούτα, Βαϊνδερλή, Μπουρντούνη, Βασιλίδου, Βερβερίδου, Μπουργουτζόγλου(λ)

Για την ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης ο Παναγιώτης Τσότρας χρησιμοποίησε τις: Μεκάκα, Μακρή λ., Πασχλίδου, Μπόσνακ Ασήμ, Γαβριηλίδου, Γκαϊτατζή,  Ιωαννίδου, Κούτρα, Παπαβασιλείου, Τζουβελέκη(λ), Κρυστάλλη, Μακρή Αθ., Κασναφέρη(λ), Τζουρίδου

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε των Κορασίδων, η ομάδα του Ερμογένη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι των Παγκορασίδων επικρατώντας με 3-0 σετ των ΠΑΣ Θράκες.

Για τις Παγκορασίδες των ΠΑΣ Θράκες ο Θέμης Αγγελακόπουλος χρησιμοποίησε τις : Καραμανάβη, Λασκαρίδου, Μαυρομάτη, Μπελελή, Λαζαρίδου, Χατζηπαυλάκη, Γρηγοριάδου, Κουτρουλού, Χατζοπούλου, Μπουργουτζοπούλου.

Για τις Παγκορασίδες του Ερμογένη Ξάνθης ο Παναγιώτης Τσότρας χρησιμοποίησε τις: Παπαβασιλείου, Τζουρίδου, Κασναφέρη, Δόντσου, Ψεμματάκη, Μάμλα, Μακρή Αθ,, Μοσχίδου, Τσακίρη, Κρυστάλλη, Αυγουστή, Φραγκούλη, Δεκαλτσίδου, Τζουβελέκη

Δείτε παρακάτω  πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση των Κορασίδων μέσα απο τον φακό του SA

Share it