Search

Εντυπωσιακό παιχνίδι στους Νέους, μεγάλη νίκη της Καβάλας επί της Ξάνθης(+photos)

Απίστευτο παιχνίδι με 6 τέρματα και ανατροπή στην ανατροπή είχαμε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης στην αναμέτρηση των Νέων της Ξάνθης με την Καβάλα για το πρωτάθλημα Μεικτών ομάδων Νέων.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 15′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με μακρινό χτύπημα φάουλ του Γλεντίδη που αιφνιδίασε τον κίπερ της Ξανθιώτικης ομάδας. Η απάντηση των Ξανθιωτών ήρθε στο 31′ με προσπάθεια του Θώμογλου που έφερε το ματς στα ίσια με τους Ξανθιώτες μέχρι το φινάλε να πιέζουν και για δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό με πολλά τέρματα. Στο 67′ οι Ξανθιώτες έκαναν την ανατροπή και με εκπληκτικό σουτ του Μπάτζιου πήραν το προβάδισμα στο σκορ ενώ είχαν διπλή καλή στιγμή με τον Χουσείνογλου όμως να μην μπορεί να διευρύνει το προβάδισμα των Ξανθιωτών. Όμως οι Καβαλιώτες όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά κατάφεραν με δύο κεφαλιές των Κακουλίδη στο 77′ και του Ντουρτμές στο 81′  να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση. Ενώ στο 85′ ο Ντουρτμές με σουτ διαμόρφωσε το 2-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους  Σταϊκίδη και Ρηγούλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Λαπαδώνης, Τσιρίδης, Φραγκούλης, Κουτσογιάννης Χρ., Γούλας Χ.(46′ Σαντζαρίδης), Χουσείνογλου, Μπαζοίδης, Καραμανάβης(65′ Κούλας), Θώμογλου(75′ Ζώτος), Μπάτζιος

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Στ. Παπαδάκης): Καραλευτέρης(50′ Νέγκογλου), Σταματάκης(44′ Βούλγαρης), Σιμιτός, Μαυρίδης(30′ Λημναίος), Σιδηρόπουλος, Γλεντίδης, Καλαϊτζής, Τελλίδης, Κακουτάρης, Κακουλίδης, Ντουρτμές

 

Share it